MindenegybenBlog

Sokkal nagyobb a baj, mint eddig volt! Ez van MOST Molnár Gusztávval!

Molnár Gusztáv, a népszerű színész, nyár elején még összeszedettnek és harmóniában lévőnek tűnt a Fókusz műsorában adott interjújában. Lelkesedéssel beszélt új párkapcsolatáról, és bizakodva tekintett a jövőbe, annak ellenére, hogy korábban súlyos alkoholproblémái miatt teljesen összeomlott, és elvonókúrán kellett részt vennie. Úgy tűnt, hogy sikerült talpra állnia, ám az elmúlt napokban újabb válságba került. Egy hete adott interjúja ellenére, ahol még reményteljes volt, pár nappal később az utcán fekve, eszméletlen állapotban találták meg. Az erről készült fotók sokkolták a közvéleményt. Egy közeli barátja elmondta, hogy Gusztáv valójában sosem szakított teljesen az alkohollal, és az elmúlt hónapokban többször is kórházba került. Friss kapcsolata is megszakadt szenvedélybetegsége miatt. Ennek ellenére a barátai nem engedik el a kezét, remélve, hogy ez a mélypont végre változást hozhat az életében.

Egyet tudok biztosan: nem akarom ugyanúgy csinálni, mint korábban” – mondta Molnár Gusztáv nemrégiben az RTL-nek adott interjújában. Akkoriban lelkesnek tűnt és tele volt tervekkel a jövőt illetően. Azonban a napokban az utcán találtak rá, olyan súlyos állapotban, hogy mentőt kellett hívni hozzá.

„Egy nagyon kedves barátomnál élek most, aki rengeteget segített nekem az elmúlt hónapokban, hogy meg tudjak kapaszkodni és megtaláljam a helyem. Most pedig próbálok önálló lenni” – mondta az interjúban. Arról is beszélt, hogy nehéz jól fizető állást találni, és ezzel kapcsolatban a közösségi oldalán is posztolt, jelezve, hogy Budapesten és környékén keres munkát.

„Tisztában vagyok azzal, hogy mi zajlik velem” – mondta Molnár, de nem gondolta volna, hogy végül az utcán találják majd meg járókelők, akik mentőt hívtak hozzá. A színész annyira lerészegedett, hogy a földön fekve találtak rá.

2024-09-02 15:06:10 - Mindenegyben Blog