MindenegybenBlog

SOKAN NEM TUDJÁK A VÁLASZT!Tudod, hogy ki van a képen? Egykor hosszú haja volt, egész Magyarország érte rajongott

Fel tudod ismerni, ki van a képen? Egykor hosszú haja volt, és egész Magyarország rajongott érte

Első ránézésre talán nem ismernéd fel a képen szereplő személyt, de ő nem más, mint Kabir Bedi, a világhírű színész, aki a 70-es években Sandokan szerepében vált ikonikus alakká. A most 78 éves Bedi egzotikus kalózkaraktere meghódította a világot, köztük Magyarországot is, ahol a nézők milliói kísérték figyelemmel Sandokan kalandjait. A hosszú hajú, karizmatikus harcos karaktere mély benyomást tett mindenkire, és Bedi hamar a korszak egyik legnagyobb sztárjává vált.

Emlékszel még Sandokanra, a maláj tigrisre? Így néz ki ma Kabir Bedi

Sandokan karaktere a 70-es évek egyik legnagyobb szívtiprója volt, akibe nők milliói szerettek bele világszerte. Azonban az idő múlásával Kabir Bedi is változott: a ma 78 éves színész már szürke hajjal és méltóságteljes külsővel jelenik meg a nyilvánosság előtt, ám karizmatikusságából semmit sem veszített. Bár a hosszú haj és a fiatalos megjelenés már a múlté, Bedi továbbra is aktív szereplője a filmszakmának, és számos nemzetközi produkcióban is szerepet vállalt.

Kabir Bedi és felesége, Parveen: A ritkán látott pár, akiket 29 év választ el egymástól

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kabir Bedi (@ikabirbedi) által megosztott bejegyzés

A legendás színész az évek során nemcsak a filmes világban alkotott maradandót, hanem a magánéletében is számos változáson ment keresztül. Boldog házasságban él feleségével, Parveen-nel, aki 29 évvel fiatalabb nála. A pár ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, ám amikor mégis, Bedi és felesége mindig eleganciát és harmóniát sugároznak.

Sandokan öröksége: Kabir Bedi máig népszerű Magyarországon

Kabir Bedi életében azóta sok minden történt: családapa lett, könyvet írt, és elismert humanitárius tevékenységekben vesz részt. Bár a külseje változott, Magyarországon ma is nosztalgiával emlékeznek vissza Sandokanra, és az egykori szívtipróra, aki egy egész generációt rabul ejtett. Kabir Bedi neve örökre összefonódott a híres kalózzal, és a magyar közönség számára mindig is emlékezetes marad.

2024-10-17 07:57:16 - Mindenegyben Blog