MindenegybenBlog

Sírva szólalt meg Till Tamás édesanyja..

Sírva szólalt meg Till Tamás édesanyja..

Ismeretes, a bajai fiúcska 2000 május 20-án, gyereknapon indult el kék kerékpárjával az 5501-es úton egy vadaspark felé, azonban oda már nem érkezett meg. Szülei és a rendőrök ezután hosszú évekig keresték, eredménytelenül, csupán a biciklijét találták meg egy helyi tanyán.

2024.08.01
Till Tamás / Baja fodrászüzlet 
kb. 25 éve kint a kép a falon
Tamást 24 éven keresztül keresték, most szinte bizonyos, hogy az ő holttestét találták meg egy tanyán. Szülei azonban az utolsó pillanatig reménykednek abban, hogy nem gyermekük feküdt a betonsírban   Fotó: Markovics Gábor / Till Tamás / Baja fodrászüzlet 

Megoldódott Till Tamás Eltűnésének 24 Éves Rejtélye

A Sajtótájékoztató

Augusztus 1-én a rendőrség sajtótájékoztatón erősítette meg, hogy Till Tamás, aki 24 évvel ezelőtt tűnt el, holttestét találták meg. A tragikus hírt a szülőkkel orvos jelenlétében közölték. Az újonnan feltárt információk szerint a kisfiút egy akkor 60 éves férfi rejtette el tanyáján fóliába tekerve. Az illető már nem él, így a bűntettének részleteit magával vitte a sírba.

A Felfedezés Részletei

A holttest felfedezésére azután került sor, hogy az ingatlan új tulajdonosa felújításba kezdett, és ekkor kerültek elő a maradványok. A rendőrségi vizsgálat megerősítette, hogy a megtalált holttest Till Tamásé, aki 1999-ben tűnt el, amikor 11 éves volt.

Szüleik Reakciója

A Blikk stábja is részt vett a sajtótájékoztatón, és megkereste Till Tamás szüleit. A szülők a sokkoló hírre reagálva mély megrendültségüket és fájdalmukat fejezték ki. Az édesapa, Till Mátyás, elmondta, hogy bár mindig reménykedtek, most végre válaszokat kaptak, de ez nem csökkenti a veszteségük fájdalmát.

Videó a Sajtótájékoztatóról

A Blikk stábja által készített videóban részletesen bemutatják a sajtótájékoztató eseményeit és a szülők nyilatkozatait. A videó megtekinthető ide kattintva.

A felfedezés reményt adhat más eltűnt személyek családjainak is, hogy sosem szabad feladni a reményt, és a rendőrség folyamatosan dolgozik azon, hogy megoldja a régi ügyeket is.

2024-08-01 15:50:01 - Mindenegyben Blog