MindenegybenBlog

Sajnos itt a vége!Befejezik a Sport szelet árusítását

Befejezik a Sport szelet árusítását

Az ikonikus magyar édesség, a Sport szelet forgalmazása hamarosan véget ér. A gyártó a hírt a Facebook-oldalán osztotta meg, szomorú bejelentéssel kísérve.

A közösségi médiában közzétett videó egy „beszélnünk kell, jobb ha leülsz” kezdetű üzenettel indul, amely már előrevetíti a rossz hírt. A videóból kiderül, hogy búcsút kell intenünk a klasszikus, kicsi, ezüstfóliás Sport szeletnek.

A gyártó egy hozzászólásban kifejtette a termék megszüntetésének okát, amely a környezetvédelemmel kapcsolatos. A közlemény szerint az alumínium csomagolás nem felel meg a modern és fenntartható elvárásoknak. A Mondelez világszerte arra törekszik, hogy termékei csomagolóanyagai újrahasznosíthatók legyenek, és a körforgásos gazdaság elvei szerint működjenek. Az alumínium csomagolás megszüntetésével jelentős lépéseket tesznek a környezetbarát megoldások felé, beleértve az anyagfelhasználás csökkentését és az újrahasznosított anyagok arányának növelését.

Bár a többi Sport szelet továbbra is elérhető lesz, az ezüstfóliás változat megszűnése sokak számára fájdalmas búcsút jelent. Az édesség ugyanis számos ember gyerekkorát idézi fel, és sokaknak vannak személyes történetei a rumos-csokoládés finomsággal kapcsolatban. Öröm az ürömben, hogy a kommentelők, akik megosztják Sport szelettel kapcsolatos élményeiket, megnyerhetik az utolsó csokoládék egyikét, amelyet a Sport csokiért rajongó magyar hírességek dedikálnak.

2024-08-03 18:03:31 - Mindenegyben Blog