Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Rusvai: a beoltottak közül legalább 300 ezren védtelenek
Mindenegyben Blog - 2021. július 09. (péntek), 17:53

Rusvai: a beoltottak közül legalább 300 ezren védtelenek (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 09

Frissítés: reagált az Astrazeneca

Az ATV Híradó megkeresésére az AstraZeneca gyógyszergyártó azt közölte, hogy nem tudják, Rusvai Miklós professzor milyen adatokra hivatkozott nyilatkozata során, és mely variánssal szemben. "Azt a való életből származó adatokból biztosan tudjuk, hogy az AstraZeneca vakcina magas szintű védelmet nyújt mind az alfa (korábban brit) mind a delta (korábban indiai) variánssal szemben” - közölte a cég. Mindezt az angliai közegészségügyi szolgálat, a Public Health England (PHE) által júniusban közzétett adatokra hivatkozva közölték. A Vaxzevria (COVID-19 Vaccine AstraZeneca) 92 százalékos hatékonyságú a delta variáns által okozott kórházi kezelések csökkentésében, a beoltottak között pedig nem fordult elő haláleset. A vakcina szintén magas szintű védelmet nyújt az alfa (korábban “brit”) variáns által kiváltott súlyos fertőzések esetén, haláleset itt sem fordult elő.

Hirdetés
[ ]

Rusvai Miklós úgy fogalmazott, virológiai szempontból feltétlenül a harmadik oltás híve, méghozzá más típusú vakcinával, mint amivel az eredeti immunizáció megtörtént.

Rusvai Miklós elmondta, nem hivatalosan jelenleg is zajlik a harmadik adag oltás beadása vagy egy jó ismerős, rokon segítségével, aki vállalja a protokolltól való eltérés kockázatát, vagy úgy, hogy átmegy a határon és Romániában beadatja a harmadik adagot – sorolta Rusvai a lehetőségeket, majd hozzátette, utóbbihoz szinte ki se kell szállni az autóból, plusz egy 18 ezer forint értékű vouchert is kap az oltáson átesett, amit rögtön le is vásárolhat.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés