MindenegybenBlog

Respekt! 400 adag csülkös babgulyást vitt a gátakon dolgozóknak Ásós Géza, az ország első cigány éttermének a tulajdonosa.

400 adag csülkös babgulyást vitt a gátakon dolgozóknak Ásós Géza, az ország első cigány éttermének tulajdonosa

Ásós Géza, a békési Kira vendéglő tulajdonosa és csapata rendkívüli gesztussal segítette az árvízi védekezésben résztvevőket. 400 adag csülkös babgulyást készítettek, és vitték a budapesti gátakon dolgozóknak, akik az árhullám megfékezésén fáradoztak.

Ásós Géza délelőtt Békésből indult munkatársaival a fővárosba, hogy személyesen támogassák az árvízi védekezésben résztvevőket. A főzést a Fővárosi Csatornázási Művek egyik telephelyén végezték, ahol 250 liter babgulyás készült helyi alapanyagokból. Az ételt később kiszállították a gátakhoz, ahol Géza és csapata személyesen mondtak köszönetet a védekezésben résztvevőknek.

Ásós Géza kiemelte: "Mindannyian vettünk már részt árvízi védekezésben, és nem felejtettük el, milyen, amikor jön az ár." Ezért tartották kötelességüknek, hogy most segítsenek azoknak, akik az áradással küzdenek.

A gesztus méltó példája az összefogásnak, amellyel az árvíz sújtotta területeken élőket és a védekezésben dolgozókat támogatják.

2024-09-19 13:35:42 - Mindenegyben Blog