MindenegybenBlog

Rendőrök vitték el Magyarország két legszebb nőjét Sáfrány Emesét és Béres Anettet - videó

Izgalmak és feszültségek az Ázsia Expressz legújabb évadában: Kiesett a Zámbó testvérek párosa

Már két hete fut a TV2 népszerű kalandrealityjének legújabb évada, az Ázsia Expressz, amely már most rengeteg fordulatot és izgalmat hozott a nézők számára. Az első hajszát követően Zámbó Krisztián és testvére, Zámbó Adrián búcsúzott a versenytől. A kiesésük után a testvérek interjút adtak az Origónak a Fülöp-szigeteken, ahol elmondták, hogy bár kiestek, óriási teljesítménynek tartják, amit elértek, és a hajszát életük egyik legmeghatározóbb élményének tartják.

A mai adásban három páros szállt harcba a továbbjutásért: Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv, Zsigmond Angéla és Mészáros Bende, valamint Béres Anett és Sáfrány Emese. A verseny ezen szakasza sem volt mentes a kihívásoktól, feszültségektől és drámai fordulatoktól.

Feszült hangulat Béres Anett és Krausz Gábor között

Béres Anett és Sáfrány Emese nehéz hetet tudhatnak maguk mögött, mivel az egyik legfeszültebb kapcsolat alakult ki közöttük és Mikes Anna és Krausz Gábor párosa között. Mikes és Krausz ugyanis többször is őket választották hátráltatott párosnak, ami tovább mérgesítette a viszonyt. A mai adásban Krausz Gábor elmagyarázta döntését: „A második hátráltatást azért kaptátok, mert nagyon jók vagytok stoppolásban. Ma például láttuk, ahogy átgázoltatok rajtunk is.”

Krausz megemlítette, hogy nem tartja sportszerűnek Béresék viselkedését, amikor a stoppolás közben fellökték a többi versenyzőt. Ez az újabb konfliktus még jobban elmérgesítette a helyzetet a két csapat között.

Drámai fordulat a hajsza közben

A feszültség csak fokozódott, amikor Béres Anett és Sáfrány Emese szóváltásba keveredtek a hajsza kezdetén. Béres Anett gyalog vágott neki az útnak, míg barátnője, Sáfrány Emese, stoppolni szeretett volna. Emese kétségbeesetten kiabált Anettnek, hogy álljon meg, mert már a másik két csapat is autóval előzött el mellettük, és így hatalmas hátrányba kerültek.

A helyzetet végül egy rendőrautó oldotta meg, amelyet sikerült leinteniük. A rendőrök készségesen segítettek, sőt, még szirénát is kapcsoltak, hogy gyorsabban jussanak el a következő állomásra. Azonban a gyors fuvar ellenére is lemaradtak, mivel a fakereszt cipelése lassította a csapatot, így továbbra is a harmadik helyen maradtak a verseny során.

Mi várható a következő adásban?

Az Ázsia Expressz legújabb évada már most bővelkedik izgalmakban, drámákban és váratlan fordulatokban. A következő adásokban további feszültségekre, kihívásokra és látványos megmérettetésekre számíthatunk. Vajon ki lesz a következő páros, aki búcsúzik a versenytől, és kik jutnak tovább a végső győzelem felé vezető úton? Az biztos, hogy a nézők további izgalmakra számíthatnak a következő adásokban is.

2024-09-14 19:08:05 - Mindenegyben Blog