Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ráküldték Magyar Péterre a Kehit
Mindenegyben Blog - 2024. február 20. (kedd), 07:45

Ráküldték Magyar Péterre a Kehit (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 20

A Kehi váratlan vizsgálata 

Diákhitel Központnál egy napfényes napon kezdődött, amikor Magyar éppen tárgyalásokat folytatott irodájában. A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal munkatársai érkeztek meg nem jelentett vizsgálatot végezni, ami során minden elektronikus adattárolót lefoglaltak, beleértve Magyar számítógépét is.

Gaál Szabolcs Barna reakciója

Hirdetés
[ ]

Vizsgálatra azt sugallta, hogy a történtek egy figyelmeztetés részét képezik. Magyar úgy érezte, hogy ezzel a lépéssel közvetlenül befolyásolni próbálták Varga Judittal való kapcsolatát, ami végül a vizsgálat mindenféle megállapítás nélküli lezárásával zárult.

Gulyás Gergely nyilatkozata

Kormány nevében azt állította, hogy a vizsgálatnak semmi köze nem volt Magyar Péter személyes életéhez, és csupán egy szokásos ellenőrzésről volt szó, amely nem hozott rendkívüli eredményeket. A miniszter hozzátette, hogy az ellenőrzést a Kehi éves munkatervének megfelelően végezték, bár a miniszterelnök, a kormány és az illetékes miniszterek is rendelkeznek a vizsgálat elindításának jogával.

A Kehi vizsgálat jogi és politikai háttere összetett képet mutat. Az ellenőrzési jogkörök és a végrehajtás körülményei ellentmondásos információkat szolgáltatnak arról, ki rendelhette el a vizsgálatot és milyen indokkal. A történtek különböző értelmezései közötti eltérések rávilágítanak a hatalmi ágak és a politikai döntéshozatal összefonódásának bonyolultságára.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés