Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
PLasztikai műtétek, hasplaszika, orrplasztika, mellplasztika, arcplasztika teljesen ingyen 100%-os állami támogatással! ÖN IS JOGOSULT LEHET RÁ és fogalma sincs róla! Ki, mikor és milyen műtétre veheti igénybe?
Mindenegyben Blog - 2018. június 24. (vasárnap), 18:25

PLasztikai műtétek, hasplaszika, orrplasztika, mellplasztika, arcplasztika teljesen ingyen 100%-os állami támogatással! ÖN IS JOGOSULT LEHET RÁ és fogalma sincs róla! Ki, mikor és milyen műtétre veheti igénybe? (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 24

A mellkisebbítésnek is szigorú szabályai vannak. Például a testtömeg 0,5 százalékánál nagyobb oldalankénti szövettöbblet esetén végezhető el ingyenesen a műtét. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy 60 kilós nő esetében, ha mellenként legalább 300 gramm plusz szövetet eltávolítanak, akkor finanszíroz az OEP.

Akkor is az OEP fizeti a mellműtétet, ha a két mell között nagy aszimmetria van, pontosabban, ha az egyik emlő 30 százalékkal nagyobb a másiknál, illetve amennyiben daganat miatt az egyik emlőt el kellett távolítani, vagy ha egy korábbi műtét vagy sérülés miatt deformálódott a mell.

Hirdetés
[ ]

Szemhéj és orr korrekciója

Vannak, akiknek a felső szemhéjbőre annyira megereszkedett, hogy a látóterét zavarja, ez a műtét is elvégezhető az OEP terhére.

Közfinanszírozásban végezhető a plasztikai célú beavatkozást az orr fejlődési rendellenességei esetén, és akkor is, ha sérülés miatt deformálódik. Tehát, ha a gyerek biciklivel fejre áll, akkor ingyenes az orr plasztikázása. Ehhez azonban nagyon fontos, hogy megőrizzenek minden korábbi ambuláns lapot vagy zárójelentést, amivel igazolni tudják, hogy valóban egy balesett miatt következett be a sérülés.

Hirdetés

Jelenleg az alábbi intézmények rendelkeznek plasztikai helyreállító és esztétikai sebészet, égéssebészet, vagy gyermek plasztikai és égéssebészet szakmai profilú osztályokkal:Megye IntézményBaranya megye Pécsi TudományegyetemBorsod-Abaúj-Zemplén megye BAZ M-i Kh.és Egyetemi Okt. Kh. MiskolcCsongrád megye SZTE Szent-Györgyi A. Klinikai Kp SzegedGyőr-Moson-Sopron megye Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, GyőrHajdú-Bihar megye Debreceni Egyetem Klinikai KözpontPest megye Europ-Med Kft., BudaörsBudapest Kelen Kórház Kft.Budapest Magyar Honvédség Egészségügyi KözpontBudapest MRE Bethesda GyermekkórházaBudapest Egyesített Szent István és Szent László KórházBudapest Szent Imre KórházBudapest Uzsoki Utcai Kórház

Forrás: OEP

Sokan bepróbálkoznak kreált indokokkal

Vannak, akik kreált indokokkal próbálják elérni azt, hogy bizonyos testrészüket „ingyen” plasztikáztassák. „Akadnak, akik pszichológusi szakvéleménnyel és ilyen-olyan pszichés indokokkal jönnek. Az ő esetekben nem végezhetőek el a kért beavatkozások” – magyarázta Jósvay János.

Forrás : hirado.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés