Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
PLasztikai műtétek, hasplaszika, orrplasztika, mellplasztika, arcplasztika teljesen ingyen 100%-os állami támogatással! ÖN IS JOGOSULT LEHET RÁ és fogalma sincs róla! Ki, mikor és milyen műtétre veheti igénybe?
Mindenegyben Blog - 2018. június 24. (vasárnap), 18:25

PLasztikai műtétek, hasplaszika, orrplasztika, mellplasztika, arcplasztika teljesen ingyen 100%-os állami támogatással! ÖN IS JOGOSULT LEHET RÁ és fogalma sincs róla! Ki, mikor és milyen műtétre veheti igénybe? (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 24

Tavaly októberben, a konzultáció után egy hónappal megműtötték a férfit. A beavatkozáson a felesleges bőrön túl orvosi okokból a köldökét is el kellett távolítani. Tibor már jól van, készül egy újabb műtétre, ahol „visszaállítják” a köldökét. Ezt a beavatkozást is OEP-es finanszírozásban végzik majd.

Ön is jogosult lehet, ha…

Hirdetés
[ ]

Három együttes feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy az OEP fizesse a fogyás utáni plasztikai műtétet.

1. a fogyás előtti – testtömeg és a magasság alapján kiszámított – BMI-nek (testtömeg indexnek) 35 felett kell lennie.2. a fogyás után legalább 10-zel kell csökkennie a BMI-nek.3. a csökkent testtömeget minimum 6 hónapon keresztül tartani kell.

Egy konkrét példa: egy 160 centiméter magas, 90 kilós nő BMI-je 35,2 (1. pont). Ha lefogy 63 kilóra, akkor a testtömeg indexe 24,6 lesz, azaz több mint 10-zel csökkent a BMI értéke (2. pont). Így jogosult lehet arra, hogy bőrtúltengés esetén igénybe vegye az OEP által finanszírozott plasztikai beavatkozást, de csak akkor, ha a csökkent súlyát legalább fél évig tartani tudja (3. pont). Amennyiben valaki nagy fogyás után jogosult a beavatkozásra, akkor a műtét bármelyik testrészen végrehajtható, tehát a hason, a combon vagy akár a karokon is.

Szponzorált linkekTöbb mint 6 ezer beavatkozást fizetett az OEP

Hirdetés

Tavaly összesen 6500 plasztikai célú beavatkozást finanszírozott az Országos Egészségbiztosítási Pénztár. A műtétek összköltsége több mint 1,1 milliárd forint volt. A betegek nagy része felnőtt volt, de ezernél is több beavatkozást végeztek a 18 év alattiak körében – tudta meg a hirado.hu az OEP-től.

OEP finanszírozott plasztikai célú ellátások megoszlása (2015. év)Életkor Esetszám Finanszírozási érték18 év alatti betegek 1043 161 270 eFt18 év feletti betegek 5457 979 434 eFtÖsszesen 6500 1 134 705 eFt

Forrás: OEP

Mellplasztikára ebben az esetben jogosult

Nyomós indok esetén közfinanszírozásban végezhető műtétek közé tartoznak a mellműtétek is. Ha leegyszerűsítjük a dolgot, háromfajta emlőműtétet különböztetünk meg. A mellnagyobbítást, a mellfelvarrást és az emlőkisebbítést. Kizárólag a mellkisebbítést finanszírozzák, a nagyobbítást és a felvarrást nem. Ha valakinek a mellei megereszkedtek, és azt szeretné felvarratni, azt nem kérheti az OEP terhére, még akkor sem, ha több gyermeket szült.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés