MindenegybenBlog

Peter Srámek teljesen összetört, óriási csalódás érte

Peter Srámek: A tehetség, aki a színpadon tündököl, de a szerelemben nincs szerencséje

A Sztárban Sztár All Stars egyik közkedvelt versenyzője, Peter Srámek, bár a színpadon mindig kiválóan teljesít, a szerelemben eddig nem talált tartós boldogságra. Az énekes az évek során több nehézséget és csalódást is átélt, amelyek mély nyomot hagytak benne.

A közönség a fiatal tehetséget először a Rising Star című műsorban ismerhette meg, ahol a Top 12-be jutva a 3. helyen végzett. Ezt követően a Sztárban Sztár +1 kicsi első évadában szerepelt Bari Lacival, majd 2022-ben megnyerte a Csináljuk a fesztivált! műsort. Az énekes jelenleg a Sztárban Sztár All Stars színpadán varázsolja el a nézőket, de saját bevallása szerint a magánéletben kevésbé sikeres.

Peter Srámek elárulta, hogy a romantika és a lovagiasság közel áll hozzá:

Romantikus típus vagyok, egy igazi úriember 

 

- kezdte a TV2 sztárja, akit annak idején hatalmas csalódás ért, ami miatt teljesen összetört. 

"Nem vagyok igazán szerencsés a szerelemben. Nekem is törték össze a szívem. Ennek már jó ideje. 

 

De utána egy darabig padlón voltam.

 

 Azon töprengtem, milyen hibákat követtem el, mit kellett volna másképp csinálnom. 

 

És bizony, férfiasan bevallom, sírtam is, nem is keveset. 

 

Nem szégyellem, szerintem a férfiaknak sem kellene szégyellni a könnyeiket" - árulta el a Story.hu-nak. 

Peter Srámek újra bizonyított: tökéletes átlényegülés Tóth Gabivá

A Sztárban Sztár All Stars második fordulójában Peter Srámek Tóth Gabi bőrébe bújt, és elképesztő produkciót mutatott be. Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna nem tudták leplezni lelkesedésüket; az előadás után felállva tapsoltak. "Öt perce nyitva van a szám, én még ilyen produkciót nem láttam. Egyszerűen elképesztő volt, százszázalékos, tökéletes átlényegülés" – dicsérte Stohl, aki úgy vélte, Srámek nem egy karikatúrát mutatott be, hanem valódi átalakulást.

Liptai Claudia szintén elismerően nyilatkozott, még akkor is, ha az est folyamán a zsűri hivatalosan nem pontozott. Lékai-Kiss Ramóna hozzáfűzte: "Mintha Gabi állt volna a színpadon. Ha lenne itt egy gomb, hogy ki nyerje meg az évadot, én megnyomnám!"

ÉLETMÓDVÁLTÁS:

Peter Srámek az utóbbi időben komolyan foglalkozott életmódváltással, ami 10 kilós fogyást eredményezett. Elmondása szerint a környezetének és saját észrevételeinek hatására döntött úgy, hogy változtat szokásain: "Rákattantam egy módszerre, ami segít abban, hogy ilyen életstílus mellett tudjak enni és fogyok is. Nem kell agyon sem sportolni, mert nem is szeretek időt szakítani a sportra, ha van egy kis szabadidőm, akkor otthon pihenek."

2024-09-29 06:48:48 - Mindenegyben Blog