MindenegybenBlog

PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. október 01. 07:11

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Két személyautó ütközött össze az M3-as autópályán, Nagyfüged térségében a Vásárosnamény felé vezető oldalon. A 86-os km-nél sávzárásra és torlódásra készüljenek!

Aszfaltoznak az M3-as autópályán, Bag térségében. A 36-os és 46-os km között, a Budapest felé vezető oldalon lassul, szakaszosan torlódik a forgalom a terelésben.A 4-es főúton, Karcag elkerülő szakaszán körforgalomban leakadt egy teherautó pótkocsija. A 165-ös km-nél a forgalom irányonként váltakozva haladhat. Erősödik a forgalom a főváros környéki utakon. Torlódásra, lassulásra kell számítani Budapest irányába:- az M3-as autópályán a mogyoródi és a bagi tereléseknél- az 51-es főúton Dunaharasztinál,- a 10-es főúton a solymári körforgalomtól,- a 31-es főúton Mendétől.Áradások miatti lezárások:Pest vármegyében,- a 11-es főúton mind az útzárások, mind a súlykorlátozások megszűntek. A 12-es főúton Nagymaroson véget ért az árvízi sávlezárás, viszont újabb félpályás korlátozás van érvényben beszakadt útburkolat miatt.A fentieken kívül a Duna menti kerékpárutak és komphoz vezető utak java része már megnyílt, de van néhány, ami még nem járható, így:- a Vác-Sződliget kerékpárút az 1-es és az 5-ös km között, (97793-as jelű)- Szentendre közelében a Budapest-Szentendre EV6 kerékpárút, a 2-es és a 3-as km között, (97812-es jelű)Az Ipolydamásd országhatárhoz vezető utat és a hozzá tartozó kerékpárutat is megnyitották a Helemba határátkelőhely közelében.Komárom-Esztergom vármegyében,- a 10-es főúton Süttő és Almásfüzitő között korábban 20 tonnás súlykorlátozás volt érvényben, ami  megszűnt.Bács-Kiskun vármegyében minden árvízzel kapcsolatos lezárás megszűnt, de a Dunán levonuló árhullám miatt még szükséges a gemenci vadállomány védelme. A közúti balesetek megelőzése érdekében - az 51144-es jelű Baja és Szeremle közötti úton 60 km/h sebességkorlátozást vezettek be.További a határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

#Baleset-címlapfotó:illusztráció!

2024-10-01 05:35:30 - Mindenegyben Blog