MindenegybenBlog

Pár perccel ezelőtt megtörtént maga a CSODA: Megszületett Zsuzsanna 20. gyermeke, egészséges kisfiúnak adott életet!! Figyeljék a piciről és a nagy családról készült képeket, nem mindennapi!! FOTÓK:

Radford Zsuzsanna és családja Angliából, hihetetlen örömmel és csodával szembenézve ünneplik 20. gyermekük születését. A frissen érkezett kisfiú, aki 3258 grammal és 52 centiméterrel jött világra, újabb fejezetet nyit a család életében. A 42 éves Zsuzsannának immáron húsz gyermeke született. Egészséget és boldog pillanatokat kívánunk nekik ebben a különleges időszakban.

Nemrégiben Zsuzsanna Radford huszadik alkalommal vált anyává, amikor fiúgyermekük, Archiet üdvözölték a családban. Zsuzsanna elmondása szerint most már nem tervez több gyermeket.

Érdekesség, hogy Zsuzsanna első gyermeke 14 éves korában született. A pár a törvény által meghatározott minimális korhatár elérése után kötött házasságot. Legidősebb lányuk mára már saját gyermekkel büszkélkedhet.

[LAPOZAS]

A pár eredetileg csak három gyermeket szeretett volna, de idővel ráébredtek, hogy a nagy család élménye páratlan. Kívánjuk nekik, hogy továbbra is élvezzék a boldogságot és az egészséget! Ne hagyják ki az alábbiakban látható képeket erről a különleges családról - valóban nem mindennapi látvány!

2023-12-25 09:29:27 - Mindenegyben Blog