MindenegybenBlog

PÁR ÓRÁN BELÜL ZIVATARRAL, villámlással, JÉGESŐVEL támad a vihar! EZEKRE A MEGYÉKRE MÁR KIADTÁK A RIASZTÁST! >>>

Országos előrejelzés: vasárnap estig

Kezdetben túlnyomóan borult idő lesz, és sokfelé várható eső, zápor, egy-egy zivatar is előfordulhat, majd délután északnyugat felől lassan vékonyodni, szakadozni kezd a felhőzet, és egyre kevesebb helyen, inkább már csak keleten valószínű csapadék. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt marad, egy-egy erősebb zápor környezetében lehet csak átmeneti szélerősödés. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 18 és 23 fok között alakul, de a tartósan borult, csapadékos keleti tájakon ennél néhány fokkal hűvösebb várható. Késő estére 10 és 16 fok közé hűl le a levegő.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye Jel Fok Esemény Leírás Zivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat! Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Jel Fok Esemény Leírás Zivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!
OMSZ: 2020-05-17 04:41 (02:41 UTC)  [wbhx]

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2020.05.17. vasárnap éjfélig [LAPOZAS]

Kora délutánig az ország déli felén az eső, zápor mellett kis valószínűséggel zivatar is előfordulhat. Késő délután, este északkeleten szélerősödéssel kísért záporok várhatók, de egy-egy zivatar is esetleg kialakulhat.

2020.05.17. 04:35 Országos Meteorológiai Szolgálat

2020-05-17 09:29:06 - Mindenegyben Blog