MindenegybenBlog

Oszter Sándort valaki megakarja ölni! Így derült ki

Szöges csapdát állítottak Oszter Sándornak, a színész szerint valószínű, hogy haragosai állhatnak a háttérben.

Oszter Sándor már korábban is gyakran kapott fenyegető hangvételű üzeneteket, most azonban valaki túllőtt a célon: életveszélyes csapdát állított. A színész az autójával belehajtott a csapdába, amely dologból akár tragédia is lehetett volna.

 Ne kerteljünk, valaki meg akart ölni, vagy legalábbis nem gondolt bele, mi történhetett volna, ha a defekt után egy fának hajtok. Nem beszélve arról, ha gyalog járok arra, és mondjuk megcsúszom a lejtős szakaszon, akár fejjel is belezuhanhattam volna abba a szögbe. Ezen látszik, hogy nem egy alkatrész, hanem direkt erre a célra összetákolt valami – nyilatkozta feldúltan a Ripostnak a művész.

És, ha ez még nem lenne elég, a személy, aki elhelyezte a szöget, arra nem is gondolt, hogy nem csak a színésznek, de esetleg másnak is árthat a szöges csapdával. Az erdős területen gyerekek és turisták is gyakran járnak, így akár ők is komolyan megsérülhettek volna.

Jelen esetben csak Oszer Sándor lélekjelenlétén múlott, hogy az ösvényen tudta tartani a terepjáróját, és nem ment neki egy fának, amikor belehajtott a vastüskébe.

2019-02-27 16:22:37 - Mindenegyben Blog