Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Összeszorul a szív: műlábra gyűjt Viktorka az amputált kisfiú
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 28. (szombat), 09:57

Összeszorul a szív: műlábra gyűjt Viktorka az amputált kisfiú (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 28
Hirdetés
[ ]

„Az orvosunk mondta, hogy ideje új lábat csináltatni Viktornak, mert a régit lassan kinövi. Ilyenkor újra kell kérni, hogy támogassák a finanszírozását, ám a válaszlevélben jött a hideg zuhany: most már csak feleannyit finanszíroznak, mint egy évvel ezelőtt!” – mondta az édesapa.

A határozat szerint Viktornak mindenképp szüksége van az új végtagokra, mivel az előzőt már kinőtte, s annak egyébként is lejárt a „kihordási ideje”. A fiúnak, életkora miatt csak speciális, tapadótokos művégtagja lehet, amely többe kerül, mintha hagyományost rendelnének neki. Márpedig a protézis testi és lelki szempontból is egyaránt szükséges neki. Az új végtagok darabja 1,2 millió forint, ebből az állam 950 ezer forintot finanszíroz, vagyis a 2,4 milliós végösszegből 1,9 milliót áll a kormány. Lakatoséknak összesen tehát 500 ezret kell összeszedniük, mégpedig 90 napon belül: addig használható fel ugyanis az állami támogatás.

„Ez rengeteg pénz, amit nem tudunk összeszedni! A felére készültünk, így hideg zuhanyként ért mindez minket. Egyébként sem vet fel a pénz minket, főleg, hogy Viktor szállítása miatt nem tudok dolgozni. Erre azonban végképp nem számítottunk” – folytatta Ferenc.

„Az új lábat 3 évig, 8 éves koráig tudja használni majd. Az orvosunk azt tanácsolta, hogy ha semmiképp nem tudjuk előteremteni a pénzt, akkor válasszunk: vagy a tokot, vagy a műlábat vegyük csak meg, és majd később a másikat. Én azonban ezt nem tudom megtenni, hiszen a fiamnak mind a kettőre szüksége van!”

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés