Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Örömhír!Győzött Karsai Dániel , ezrek hálásak neki azért, amit értük is tett, szeretettel gratulálunk
Mindenegyben Blog - 2024. április 06. (szombat), 07:25

Örömhír!Győzött Karsai Dániel , ezrek hálásak neki azért, amit értük is tett, szeretettel gratulálunk (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 06

Ha rá gondolunk, jobb emberek leszünk. Vele vagyunk minden napon, a fájdalmában, a gyötrelmeiben, az elviselhetetlen lelki szenvedésben. Szeretnénk, de nem tudjuk átélni a borzalmat, de vele és benne vagyunk. Tudjuk, hogy nem igényli, nincs szüksége erre, és a fizikai gyötrelmeknél borzalmasabb, hogy nem tudja emberi méltóságát megőrizni.

Hirdetés
[ ]

Vannak, akik azzal követnek el embertelen bűnöket, hogy elveszik emberek életét, és vannak, akik azzal, hogy nem hagynak valakit meghalni. Nincs ennél mélyebb dráma. Miközben a Liverpool nyert, a tőzsde nem ingadozik, holnap eső lesz, és emelkedett a benzin ára. Eközben Karsai Dániel vívja mindnyájunk harcát az emberi méltóságért.

Kevés ember van, aki élete végső szakaszát is másoknak áldozza, nemes célokért küzd. Karsai Dániel már győzött. Legyőzte az életet és a halált, a közönyt, a korlátoltságot, a vallásos dogmatizmust és butaságot. Morálisan megsemmisítette az ellenfeleit. Bátorságot és erőt adott mindenkinek, aki emberhez méltó életet akar élni. Dani, nem élsz hiába.

Zavarban vagyunk. Méltatlannak érezük és szégyelljük magunkat. Nem tudunk méltóan szólni, csak szeretnénk. Szeretnénk a szeretetünket kifejezni, de nem tudjuk. Nincsenek szavak. Karsai Dániel jelkép lett. A Magyar Civil Becsületrend kitüntetettje, s Pro Urbe Budapestért díjat kapott tegnap, amit az öccse vett át. Szeretettel gratulálunk.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés