MindenegybenBlog

ÖRJÖNG A PÓRUL JÁRT ÖZVEGY!Hefner fiatal felesége most tudta meg, hogy mi van a végrendeletben.

Mint ismeretes életét vesztette 91 éves korában Hugh Hefner, aki a legismertebb újság tulajdonosa volt már 30 éve. A halál körülményeiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy békében a saját ágyában érte utol, de a család későbbre ígér egy sajtótájékoztatót. Azonban az özvegy már a halál másnapján kitudakolta, hogy mi volt írva a szeretett férje hét pecséttel őrzött végrendeletébe. 

Annyit érdemes tudni, hogy Hefnert felesége 60 évvel volt fiatalabb. Crystal 30 éves, míg Hefner 91 volt. Sokan kritizálták a kapcsolatukat, és azt mondták, hogy a fiatal szőkeség kizárólag a tetemes vagyonért ment feleségül a médiabirodalom tulajdonoshoz. Sokszor. sokféleképp cáfolta ezt Crystal, de ez a békjó örökké rajta maradt. Az emberek nehezen hiszik el, hogy mint fizikailag, mind szellemileg ennyire különböző emberek hogyan eshetnek egymásba szerelembe. Crystal rengetegszer közölte, hogy neki nincs szüksége Hefner pénzére, és ha nem lenne, akkor se érdekelné a vagyon. Ezzel szemben még szinte alig csukta le a szemét a média mogul, az özvegy rögtön elkezdett kutakodni, hogy mennyi pénz is illeti őt meg. 

Ekkor egy olyan ténnyel kellett szembesülnie, aminek hatására őrjöngeni kezdett. A volt férje ugyanis jó előre felajánlotta a vagyonát Amerikai segélyszervezet számára, akik  Dél - Afrikai országokban segítenek a súlyosan vízhiányos területeken élő emberek életének minőségének a javításán. Ez azért meglepő, mert élete során nem sok szervezetnek segített Hefner. Arra gondol a nyilvánosság, hogy Hefner pontosan tudta, hogy a fiatal felesége kizárólag a vagyonára utazott, ezért még élete után egy kicsit " trollkodott " egy jót. Ez az ember tudott élni, és még élete után is tudott olyat csinálni, ami miatt vele együtt nevet az egész világ!

2017-09-30 21:33:58 - Mindenegyben Blog