Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Óriási szigorítás jön!Minden szülőnek fontos közleményt adott ki az emberi erőforrások minisztériuma! Fontos! A gyermekét érinti!
Mindenegyben Blog - 2017. október 04. (szerda), 16:09

Óriási szigorítás jön!Minden szülőnek fontos közleményt adott ki az emberi erőforrások minisztériuma! Fontos! A gyermekét érinti! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 04
Hirdetés
[ ]

A kézikönyv célja, hogy szakmailag, de közérthető módon mutassa be az autóbuszos kirándulások legfontosabb biztonsági szempontjait – mondta Dittel Gábor, aláhúzva, általánosságban nem tartják indokoltnak a buszokra és járművezetőkre vonatkozó szabályok szigorítását. A NiT Hungary kézikönyve könnyen érthető formában próbálja felhívni a szülők, kirándulást szervezők figyelmét azokra a szempontokra, amelyekre nagy figyelmet kell fordítani.

A kiadvány azt tanácsolja például a kirándulások szervezőinek, hogy minden esetben válasszanak megbízható szolgáltatót, ne spóroljanak a biztonságon, készüljenek pontos utaslisták. Dittel Gábor emellett megjegyezte, a buszvezetőnek mindig a járművet elhagyva kell eltöltenie pihenőidejét, továbbá érdemes a kirándulás részvevőinek fuvarszervezési forgatókönyvet készíteniük, amitől később nem térnek el, így ugyanis kiszámíthatóbbá, biztonságosabbá válik az utazás.

A NiT Hungary készített egy a “A busz nem játszótér” című szórólapot is, amely a kisebbek figyelmét külön felhívja arra, hogy a buszos utazáson ülve, a biztonsági övet bekapcsolva tartva kell maradni, és menet közben nem szabad zavarni a járművezetőt.

Forrás . hirado.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés