MindenegybenBlog

Óriási baleset az autópályán! Közel 10 km-es a torlódás.....,1 óra az átjutási idő.

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. július 12. 09:08

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Egy kamion balesetezett az M0-s autóút keleti szektorán, az M5-ös autópálya felhajtóján, ezért a csomóponti ágat lezárták. A Röszke felé tartók, ha tehetik, az M51-es autóút irányába kerüljenek!Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé többrésztvevős baleset történt. Az érintett kamion jelenleg is a két pályaoldal között tartózkodik, és a hatóságok a belső sávot foglalják el a forgalom elől. 

Baleset történt az M3-as autópályán Vásárosnamény irányába, Gödöllő határánál. A 25-ös km-nél egy sávot lezártak, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, a 28-as és a 30-as km között, míg a főváros irányába a 38-as és a 37-es km között napközben a műszaki átjárót bontják, emiatt a belső sávot lezárják. Lassulásra, szakaszos torlódásra számítsanak!

Az M1-es autópályán, a főváros irányába, Győr elkerülő szakaszán az M19-es autóúti csomópontban felújítási munka miatt lezárták a lehajtóágat. Kerülni a 112-es km-nél lévő 813-as főúti csomóponton keresztül lehet a város felé.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

#Baleset

#Nyár

fotók:illusztráció!

2024-07-12 07:38:03 - Mindenegyben Blog