MindenegybenBlog

Óriási baleset az autópályán! Közel 10 km-es a torlódás- forgalmat megállították.....,1 óra az átjutási idő.

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. július 24. 10:21

 

Az M6-os autópályán, a Pécs felé vezető oldalon, a M60-as autópálya csomópontjánál személyautó árokba hajtott. A 187-es km-nél egy sávon halad a forgalom.Kigyulladt egy kamion az M4-es autóúton, Szolnok elkerülő szakaszán, a Budapest felé vezető oldalon. A 96-os km-nél nagy erőkkel dolgoznak a tűz eloltásán, a forgalmat megállították.

Műszaki hibás jármű áll az M0-s és M4-es autóút csomópontjában. Aki az M0-s autóútról, az M3-as autópálya irányába, a 40-es km-nél szeretne ráhajtani az M4-es autóútra Szolnok felé, annak sávzárásra kell számítania. Fokozott figyelemmel közlekedjenek!A 681-es főúton, Nagyatád térségében személyautó biciklist gázolt. A 2-es km-nél teljes útzár van érvényben. Mellékutakon lehet kerülni.Új terelést építenek ki az M3-as autópályán, Vásárosnamény irányában, Hatvan térségében.  Az 56-os és a 57-es km között mozgó tereléssel egy sávot elkerítenek a forgalom elől. A munkaterület mögött lassulás tapasztalható.Szintén új forgalomterelést építenek ki az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Tatabánya térségében. A 58-as és a 60-as km között a munkaterületnél egy sávon halad a forgalom. 

Hídkarbantartási munkákat végeznek az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon. A 120-as és 123-as km között mindkét pályaoldalon lezárták a belső sávot. Mindkét irányban lassulás tapasztalható a munkaterület mögött.A Balaton-felvidéken, javában tart a hagyományos „Művészetek völgye” fesztivál. Emiatt a 77-es főúton, Kapolcs és Vigántpetend átkelési szakaszán erős gyalogos és járműforgalomra lehet számítani a hétvégéig! A rendezvény ideje alatt a 7,5 tonna össztömeg feletti teherautókat a Pula-Halimba-Zalahaláp-Tapolca útvonalra terelik.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

 

#Baleset

#Nyár

fotók illusztráció!

2024-07-24 08:37:48 - Mindenegyben Blog