MindenegybenBlog

Óriási a boldogság! Özönlenek a gratulációk! "Most már publikus! Soma Mamagesa férjét ölelve közölte a csodás hírt, özönlenek a gratulációk 😮

Óriási boldogság: Soma Mamagésa és férje 27 éve mondták ki az igent, özönlenek a gratulációk!

Soma Mamagésa, Magyarország egyik legikonikusabb személyisége, most egy rendkívül különleges évfordulót ünnepel férjével, Gyurival. A híresség Instagram oldalán osztotta meg a megható hírt követőivel, miszerint ma ünneplik házasságuk 27. évfordulóját. A boldog pár hét és fél évnyi együttlét után, 27 évvel ezelőtt mondta ki az igent, és azóta is boldogan élnek együtt.

Az ünneplés helyszínéül stílusosan Sátoraljaújhely, azon belül is az Összetartozás hídja szolgált, ahol Soma és Gyuri újra köszönetet mondtak egymásnak egykori döntésükért. Soma nem is titkolta érzelmeit, ahogy megköszönte férjének, hogy 27 éve boldogan lehet a felesége. „Köszönöm, Gyurikám, hogy 27 éve a feleséged lehetek!” – írta meghatottan a posztban, mely alatt özönlenek a gratulációk.

Az ünnepi pillanatot rengetegen követték figyelemmel a közösségi médiában, és az elárasztották a párt szeretetteljes üzenetekkel. Gratulálunk a boldog párnak, és további boldog éveket kívánunk nekik!

2024-09-21 06:53:14 - Mindenegyben Blog