MindenegybenBlog

Óriási a boldogság!Most már elárulhatta Mikes Anna:Ez csak ránk vár a jövő héttől

Óriási a boldogság!Most már elárulhatta Mikes Anna:Ez csak ránk vár a jövő héttől

"Ez csak ránk vár a jövő héttől" – Mikes Anna boldogsága határtalan: új táncteremmel ünnepel

Mikes Anna számára az elmúlt év tele volt izgalmas kihívásokkal és meghitt pillanatokkal. Tavaly a Dancing with the Stars versenyében Krausz Gáborral nemcsak a trófeát hódították el, hanem egymás szívét is, nagy örömére a rajongóknak. A sztárpárról folyamatosan érkeztek a közös képek, és a közönség elragadtatottan figyelte, milyen harmóniában tündökölnek együtt.

Amikor bejelentették, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor az Ázsia Expressz új évadában is együtt szerepelnek, senkit sem ért váratlanul a hír. Bár a műsor során nem volt hiány nehézségekből, a páros láthatóan megerősödve tért vissza a Fülöp-szigeteki kalandokból. Ezt követően Olaszországban pihentek meg, ahol számos romantikus fotóval örvendeztették meg követőiket.

Most, hogy szeptember beköszöntött, és mindannyian visszatérünk a szürke hétköznapokhoz, Anna számára mégis különleges örömök tartogat az ősz. Végre megvalósult, amire oly régóta vágyott: új tánctermet kaptak tanítványaival, amelyet büszkén mutatott meg Instagram-oldalán. Az új terem bejárata egy új kezdetet jelképez számára és növendékei számára egyaránt.

Az örömhírt követően rajongói és tanítványai záporozó gratulációkkal és kedves hozzászólásokkal halmozták el a posztot, osztozva Anna boldogságában. Az új terem nemcsak a táncosnő életében, de a növendékei számára is új lehetőségeket nyit, melyek még fényesebb jövőt ígérnek.

"Kedves régi es új tanítványok!💃🏻🕺🏼❤️Készítettem egy rövid kis tutorialt, hogyan juttok be hozzám az új táncterembe.🤟Csilivili öltözők és vadi új táncterem!💃🏻🪞Ez csak ránk vár a jövőhéttől.🔥🔥🔥Nagyon fontos, hogy mindenkinek REGISZTRÁLNIA kell a honlapomon keresztül! 🙏🙏🙏 www.mikesanna.hu Sok szeretettel várlak Titeket!❤️ (emailekre még válaszolok) #csakahonvéd❤️🤍" - olvasható Mikes Anna bejegyzésében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mikes Anna (@mikesannams) által megosztott bejegyzés

2024-09-09 15:45:44 - Mindenegyben Blog