MindenegybenBlog

Ördög Nóra lefényképezte 10 éves fiát, Vencelt: hihetetlen, mennyire hasonlítanak egymásra!

Ördög Nóra és Nánási Pál harmonikus házassága: Megható vallomás férjéről

Ördög Nóra és Nánási Pál hosszú évek óta élnek boldog és kiegyensúlyozott házasságban, ami a magyar közélet egyik legszebb példája a szeretetre és tiszteletre épülő kapcsolatoknak. Nánási Pál nemcsak a legismertebb fotós Magyarországon, hanem Ördög Nóra férje is, aki a fotózás művészetével szinte mindenkit lenyűgöz. Nóra a férjét csodás szavakkal méltatta honlapjukon, amellyel betekintést engedett abba, milyen is valójában a híres fotóművész munkája és személyisége.

„A legnagyobb magazinok exkluzív fotósorozatait készíti hónapról-hónapra, a legnagyobb cégek óriásplakátjai, újsághirdetései sorakoznak a portfóliójában. A legismertebb fotós az országban. És a férjem” – kezdte Nóra, aki évek óta figyeli férjét munka közben, ahogy állítgatja a fényeket, keresi a legjobb szögeket és tekergeti a kameragombokat.

A műsorvezető rájött, hogy Nánási Pál különleges titka a bizalomban rejlik. „Nagyon kevés olyan ember van az életünkben, aki előtt mi, nők, képesek vagyunk teljesen levetkőzni a gátlásainkat és akár a ruháinkat is. Ilyen a szerelmünk, a masszőrünk, a nőgyógyászunk… És nagyjából itt véget is ér a lista. Ő képes megteremteni azt a hangulatot, amiben minden természetes és magától értetődő. Nincs feszengés, nincsenek kérdések, nincs kényelmetlen helyzet” – írja Nóra, aki szerint a fotózás férjével életre szóló élmény.

Nánási Pál hírességek százait fotózta már, akik megbíznak benne és kamerájában, és nem félnek hitelességüket a kezébe adni. Ördög Nóra szerint minden nőnek járna egy ilyen fotózási élmény, amely felszabadítja őket a gátlásaik alól.

Nóra és Pál két gyermek szülei. Lányuk, Mici 11 éves, és egyre inkább örökli édesanyja szépségét, amit Nóra nemrég egy fotón mutatott meg. Fiuk, Vencel pedig 10 éves, és különleges hosszú hajával hívja fel magára a figyelmet. A család szoros kötelékei és harmóniája példaként szolgálhat sokak számára.

Nóra és Pál kapcsolata tökéletes egyensúlyt teremt a munka és a magánélet között, miközben mindig megtalálják az időt a közös pillanatokra és egymás támogatására.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

2024-09-24 21:23:21 - Mindenegyben Blog