Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Orbán Viktor nagy bejelentése a karácsonyi szigorításokról és az új szabályokról
Mindenegyben Blog - 2021. december 11. (szombat), 10:07

Orbán Viktor nagy bejelentése a karácsonyi szigorításokról és az új szabályokról (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 11

A miniszterelnök ezután a járványhelyzet alakulásáról beszélt, ahol arra a kérdésre is válaszolt, nem kellene-e karácsonyig óvatosabbnak lennünk.

„Az új fertőzöttek száma csökken, csökkent a kórházban kezelt emberek száma is; veszteség minden nap van, de a helyzet az javul. Ennek a hullámnak a csúcsán vagyunk, sőt, talán már lefele jövünk” – mondta Orbán Viktor, aki ezúttal is az oltás fontosságát hangsúlyozta:

Hirdetés
[ ]

Ha nem vagyunk beoltva, kiskarácsonyunk lesz. Ha be vagyunk oltva, nagykarácsonyunk.A miniszterelnök beszélt a varsói tárgyalásáról is, majd rátért az Európai Unió ügyére. A bevándorláspolitikai ügyében a magyar és az uniós szabályok ütköznek egymással, ám hogy melyik élvez mégis elsőbbséget, arról a mai napon dönt majd az alkotmánybíróság.

„A magyar szabályok szembe állnak a brüsszeli bürokraták és az ottani bíróság szabályaival. Számunkra az a mérvadó, amit a magyar alkotmány mond, mert mi erre tettünk esküt, mindannyian, akik ott ülünk a parlamentben” – jelentette ki Orbán, hozzátéve: a fizikai határzár mellé jogi kerítést is felépít az alkotmány.

Tessék a brüsszeli szabályokat hozzáigazítani a valósághoz.

Végül az új német kancellárról, és annak pártjáról is szót ejtett Orbán, aki szerint bár voltak nézetkülönbségeik Angela Merkellel, illetve kormányával, alapvetően ők mégis egy keresztény párt voltak. Az új kancellár és baloldali pártja azonban már a programjában is bevándorlóországként hivatkozik Németországra. Ez minden bizonnyal hatása lesz majd az EU-s jövőnkre is:„Kétségkívül a magyarok érdekéért kiállni a jövőben Brüsszelben nehezebb lesz, mint eddig volt. De mikor volt könnyű? Soha” – mondta zárásként a miniszterelnök.

Kapcsolódó cikkünk
Magyar Péter egy alkut ajánlott Orbán Viktornak.

Magyar Péter nem mindennapi ajánlatot tett Orbán Viktornak: „Áll az alku, Miniszterelnök...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés