Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Orbán Viktor nagy bejelentése a bezárásról és az újabb szigorításokról!
Mindenegyben Blog - 2021. november 27. (szombat), 13:24

Orbán Viktor nagy bejelentése a bezárásról és az újabb szigorításokról! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 27

A miniszterelnök azt is bejelentette, hogy december 20-án megérkezik az első szállítmány, 130 ezer adag az 5-11 éveseknél bevethető vakcinából. A világban nagyon hosszú idő után dőlt el, hogy az 5-11 évesek olthatóak és most az egyik nagy gyógyszergyártó már azt meri mondani, hogy ajánlja a gyermekek beoltását.

Hirdetés
[ ]

Orbán Viktor a magyar egészségügy jelenlegi helyzetével kapcsolatban arról beszélt, hogy az eszközeink megvannak, a lélegeztetőkészülékek rendelkezésre állnak, és egyelőre még ember is van elég.

– A besegítő rendőrök és katonák, egészségügyben dolgozók és a közigazgatási dolgozók együttműködésével elkerülhető az egészségügyi rendszer összeomlása – mondta Orbán, aki szerint nagyságrendekkel nagyobbak a magyar egészségügyi kapacitások, mint Nyugaton és ezeket a kapacitásokat a jövőben is minimum vésztartalékként életben kell tartani.

Ezután a migrációra került a szó, melyről a kormányfő azt mondta, Magyarországot példátlan módon három irányból éri támadás: Olaszország felől, a lengyel-belarusz határon, és a balkáni útvonalról is. Több mint 100 ezer migránst állítottunk meg a magyar határon idén – tette hozzá, ami szerinte 100 ezer bűncselekményt elkövető ember, hiszen ezek az emberek illegális határátlépést követtek el.– Nem bezárjuk őket, hanem a kerítés másik oldalára visszavisszük őket, de ez nem tetszik az uniónak, és ők beengednék ezt a 100 ezer embert – mondta a miniszterelnök, hozzátéve, hogy az EU ostobaságot követ el, amikor nem fogadja el, hogy a határon Magyarország visszavezeti az embereket és a menekültek helyzetének elbírálását a határon kívül kell végezni. A kormányfő szerint aki szeretne belépni Magyarországra, annak el kell mennie az adott ország nagykövetségére, és ott kell beadni a papírokat. A baj pedig csak nőni fog, mert Afganisztánt naponta 30-50 ezer ember hagyja el. Nem lehet azt büntetni, aki a fizikai határvédelmet biztosítja, márpedig Orbán szerint az EU ezt teszi.

Kapcsolódó cikkünk
Magyar Péter egy alkut ajánlott Orbán Viktornak.

Magyar Péter nem mindennapi ajánlatot tett Orbán Viktornak: „Áll az alku, Miniszterelnök...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés