Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Orbán Viktor bevallotta ,hogy elképzelhetőnek tartja, hogy elveszíti a választást
Mindenegyben Blog - 2022. április 01. (péntek), 09:24

Orbán Viktor bevallotta ,hogy elképzelhetőnek tartja, hogy elveszíti a választást (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 01

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének Márki-Zay Péternek hozzá intézett nyílt levelére úgy reagált: 2010-ben, amikor súlyos volt a helyzet, akkor sem megszorításokat vezettek be, hanem teljesen újraszerkesztették a gazdasági életet. Ha a baloldal nyerne vasárnap, akkor lenne megszorítás, ha pedig a jobboldal nyer, akkor nem lesz megszorítás - jelentette ki, megjegyezve: nem hiszi, hogy a vele való levelezgetés segítene itt a legtöbbet. A baloldal miniszterelnök-jelöltje jobban tenné, ha Gyurcsány Ferenccel beszélne, mert ők szoktak megszorítást csinálni - tette hozzá.

A gazdasági helyzetet elemezve kitért arra, van egy mesterséges árfelhajtó politika Nyugaton, miközben beütött az infláció. Az infláció 50 százaléka is az energiaár-emelésből, az elhibázott brüsszeli energiapolitikából származik. E mellé most még jött a háború, és úgy döntöttek, hogy szankciókat fognak alkalmazni.

Hirdetés
[ ]

"Ezzel mi soha nem értettünk egyet, de az egység érdekében nem is akadályoztuk meg" - fogalmazott, majd kitért arra is, hogy az olcsó orosz energiahordozókról való gyors leválás terve még egy lökést adott az inflációnak.

Orbán Viktor szerint mindebből egy dolog következik: az egész európai gazdaságot újra kell szerkeszteni. Szerinte egy nagyon nehéz, intellektuálisan rendkívüli izgalmas, de politikailag kockázatos időszak előtt áll az egész Európai Unió.

Megjegyezte: Magyarországot oroszbarátsággal vádolják, holott teljesen nyilvánvaló, hogy Németország sokkal szorosabb kapcsolatot épített ki Moszkvával, és sok francia cég nem jött ki Oroszországból a háború ellenére sem.

Azt mondta, a Magyarországgal szembeni támadások indokolatlanok, politikai célzatúak, és valójában azt akarják elérni, hogy a közép-európai együttműködésben részt vevő államok gyors fejlődése ne jelentsen kihívást Európa nyugati fele számára. Az egész mögött ráadásul meghúzódik egy kulturális elidegenedés is. A nyugati országok bizonyos tradíciókat tehertételnek tartanak a jövő szempontjából. Ilyennek nevezte a nemzeti és a keresztény tradíciót, aláhúzva: a közép-európaiak ezeket nem egy levetendő nehezéknek, hanem erőforrásoknak tekintik.

A vasárnapi gyermekvédelmi népszavazás tétjét a kormányfő úgy fogalmazta meg: "rókát ne engedjük be a tyúkólba".

Közölte: ennek a genderőrületnek az a természete, hogy először nem lehet a képviselőit komolyan venni. Itt nem egy múló divatról van szó, hanem jól megszervezett erők dolgoznak azon, hogy bizonyos életfelfogásokat népszerűsítsenek - mutatott rá, hozzátéve: ezek erős nyugat-európai emberi jogi csoportok, az összes Soros-féle szervezet megtalálható közöttük, és végül kialakul mögöttük egy nagyon erős érdekérvényesítő tevékenység.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Árvíz: itt van Orbán Viktor legfrissebb előrejelzése

Kormányfő elmondta, hogy Budapesten szombatra várható a Duna tetőzése, és az ország több pontján is készültséget...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés