Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Óraátállítás – Most kaptuk a hírt, aminek sokan nem örülnek majd
Mindenegyben Blog - 2023. október 05. (csütörtök), 08:52

Óraátállítás – Most kaptuk a hírt, aminek sokan nem örülnek majd (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 05

Azonban a döntés végrehajtása az egyes tagállamok feladata, és sok országban még mindig folynak a tárgyalások és viták az óraátállítás jövőjéről. Magyarország is ebben a csoportban van, és a kérdés továbbra is megosztja az embereket.

A közvéleményben és az érintett szakemberek körében is egyre erősödik az igény a változásra. Az emberek különböző indokokkal támogatják az óraátállítás megszüntetését.

Hirdetés
[ ]

Néhányan az egészségügyi hatásokra hívják fel a figyelmet, míg mások az életminőség javítását és az általános kényelmet emelik ki. Az érvek és ellenérvek sokszínűsége miatt a kérdés komplex, és nem könnyű megfelelő megoldást találni.

Míg az óraátállítás jövője továbbra is bizonytalan, az biztos, hogy 2023-ban ismét eljön az őszi óraátállítás napja. Október 29-én hajnali 3:00 órakor 2:00 órára kell visszaállítani az órákat, és egy órával többet alhatunk aznap éjszaka.

Addig is érdemes gondolkodni a kérdésen, hogy milyen változásokat szeretnénk az óraátállítás terén, és hogyan lehetne azt a legjobban kezelni az egyéni és társadalmi igényeket figyelembe véve.

Az óraátállításról való döntés végül is mindannyiunk életét érinti, és fontos, hogy a döntéshozók figyelembe vegyék a lakosság véleményét és az elérhető tudományos adatokat a jövőbeni lépések meghozatalakor.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés