Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
OPERATÍV TÖRZS : Karácsonyra vonatkozó szabályok >>>> Mindannyiunk számára keserű hírt közölt Orbán Viktor…
Mindenegyben Blog - 2020. november 30. (hétfő), 13:32

OPERATÍV TÖRZS : Karácsonyra vonatkozó szabályok >>>> Mindannyiunk számára keserű hírt közölt Orbán Viktor… (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 30

Vége a tömeges tesztelés első körénekKesztyű, maszk meghatározott sorrendben és több rétegben: szakszerű beöltözés és fertőtlenítés után kezdődött a tesztelés pénteken az egyik szolnoki óvodában. A mintavételt háromfős csapat, egy védőnő és két orvostanhallgató végezte. A szűrést a dolgozók többsége kérte.

A hajmáskéri általános iskola összes alkalmazottját tesztelték. Szerették volna tudni, hogy biztosan nem fertőznek. Végül be is bizonyosodott, mindenkinek negatív lett az eredménye.

Hirdetés
[ ]

Gyorsan ment a mintavétel az ország egyik legkisebb intézményében, az egyik székesfehérvári bölcsődében. A négy gondozóból hármat teszteltek. De az az egy fő is csak azért nem kérte, hogy teszteljék, mert már átesett a fertőzésen.

A székesfehérvári járásban befejeződött a tesztelés első üteme,23 településen több mint 3200 embertől vettek mintát. A Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője azt mondta: sikeres és jól szervezett volt a szűrés.

Orbán Viktor meglátogatta a Bihari Járási Hivatal bevetési egységét, hogy megnézze a tesztelés folyamatát. Átnézte a szűrési tervet és ellenőrizte a védőfelszereléseket. A miniszterelnök úgy döntött, hogy az orvostanhallgatókkal tart. De előtte mintát vettek tőle. Az eredmény negatív lett, így indulhatott a csapat.

A kormányfő volt a sofőr, két iskolába vitte el az önkénteseket. A tesztelés után azt mondta: a látottakkal elégedett, az ország teljes fegyverzettel védekezik a vírus ellen.

Az orvostanhallgatók felkészültekA kormányfő pénteken a Kossuth Rádióban beszélt a tapasztalatairól. Hangsúlyozta: az orvostanhallgatók felkészültek, és miden eszköz – jármű, védőfelszerelés – a rendelkezésükre áll.

Orbán Viktor elmondta azt is: a védekezés egyik frontvonala az iskolákban van, ezért

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés