MindenegybenBlog

Oláh Ibolya mindenkit kiosztott a Sztárban sztár All starsban – videó

Oláh Ibolya váratlan búcsúja: őszinte beszéd és kritika a Sztárban Sztár All stars színpadán

Oláh Ibolya távozása a Sztárban Sztár All stars műsorából nem a szokványos módon történt. Az énekesnő a műsor elődöntőjében esett ki, de míg sok versenyző a kiesés pillanatában csalódottságot érez, Ibolya teljesen másképp reagált: megkönnyebbült, sőt, kimondottan örült a távozásának. Az élő adásban azonban nem csak a köszönetet mondta el, hanem kemény kritikát is megfogalmazott a műsor és a zsűri irányába.

A versenyzők között egyre nagyobb volt a tét, hiszen már csak hatan maradtak versenyben az elődöntőben. Oláh Ibolya Bonnie Tylert alakította első produkciójában, ám a zsűri nem volt lenyűgözve. Stohl András egyenesen kijelentette, hogy nem volt elégedett az énekesnő előadásával. Szerinte hiányzott az a dinamika és energia, ami a produkciót igazán erőteljessé tette volna.

Oláh Ibolya azonban őszintén reagált a kritikákra. Kifejtette, hogy számára nehéz egy hét alatt teljesen átszellemülni egy másik előadó bőrébe, és úgy érzi, túl erős a saját egyénisége ahhoz, hogy ilyen rövid idő alatt teljesen azonosulni tudjon a feladatokkal. Ezzel jelezte, hogy talán nem is teljesen neki való ez a műsorformátum.

A második produkciójában Peter Srámekkel közösen énekelte el a Stumblin' In című dalt, de még ez sem hozta meg a várt áttörést. A továbbjutás helyett Ibolya örömmel fogadta a kiesést. A bejelentés után szinte hálás volt a nézőknek, hogy nem szavaztak rá, és ezzel megkímélték attól, hogy a következő héten újra szerepelnie kelljen.

„Nagyon örülök ennek az eredménynek” – mondta, hozzátéve, hogy már rendkívül elfáradt, és alig várja, hogy visszatérhessen saját munkájához, amelyet sokkal közelebb érez magához, mint a show-műsort.

A legemlékezetesebb pillanat azonban az volt, amikor Ibolya nyíltan kritizálta a zsűrit és a műsor formátumát. Köszönetet mondott a stábnak, majd szurkálódva megjegyezte, hogy míg rengeteg ember dolgozik a produkciók létrehozásán, a zsűri két perc alatt „leamortizálja” mindazt a munkát. A búcsúbeszédét Till Attila próbálta megszakítani, de Ibolya a maga szókimondó stílusában még egy utolsó megjegyzéssel elbúcsúzott a zsűritől, külön kiemelve, hogy a kritikája nem Hajós Andrásnak szólt.

2024-10-14 16:20:49 - Mindenegyben Blog