Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Októberi cigány horoszkóp: Bizonyos csillagjegyek számára, nagyon jót tartogat ez a hónap
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 28. (csütörtök), 09:07

Októberi cigány horoszkóp: Bizonyos csillagjegyek számára, nagyon jót tartogat ez a hónap (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 28
  • Pohár (szeptember 21. - október 20.): A Pohár jegyűeknek boldog hónap ígérkezik, amelyben sok öröm éri majd őket.Szeretik az életet, és ez viszonzásra talál. A párkapcsolatuk harmonikus, a munkájuk sikeres, a családjuk támogató2.A szerencse napjaik a 4., a 15. és a 23.
  • Pénz (október 21. - november 20.): A Pénz jegyűeknek nehéz hónap ígérkezik, amelyben sok akadállyal kell szembenézniük1. A pénzügyeik ingatagok, a kapcsolataik feszültek, a munkájuk stresszes2. Ne adják fel, és keressenek megoldásokat. A szerencse napjaik az 5., a 14. és a 22.
  • Kard (november 21. - december 20.): A Kard jegyűeknek izgalmas hónap ígérkezik, amelyben sok kalandban lehet részük Szeretik a kihívásokat, és nem félnek az újdonságoktól. A szerelemben szenvedélyesek, a munkában ambiciózusak, a barátaikban megbízhatóak.A szerencse napjaik az 7., a 17. és a 26.-Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
  • Patkó (december 21. - január 20.): A Patkó jegyűeknek nyugodt hónap ígérkezik, amelyben nem sok változás történik. Ez nem zavarja őket, mert szeretik az állandóságot és a biztonságot. A párkapcsolatuk stabil, a munkájuk rutinszerű, a családjuk békés.A szerencse napjaik az 1., a 11. és a 21.-Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
  • Kalapács (január 21. - február 20.): A Kalapács jegyűeknek kreatív hónap ígérkezik, amelyben sok ötletük születik. Szeretnek alkotni és kifejezni magukat. A szerelemben romantikusak, a munkában lelkesek, a barátaikban inspirálóak.A szerencse napjaik a 6., a 16. és a 25.-Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
  • Kulcs (február 21. - március 20.): A Kulcs jegyűeknek titokzatos hónap ígérkezik, amelyben sok rejtélyt kell megfejteniük. Szeretnek kutatni és felfedezni. A szerelemben titokzatosak, a munkában okosak, a barátaikban kíváncsiakA szerencse napjaik a 9., a 18. és a 27.-Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
  • Remélem, hogy tetszett ez az októberi cigány horoszkóp, és hasznosnak találtad. Ha szeretnél többet megtudni erről az érdekes jóslási módszerről, látogass el ide. Ha pedig megosztanád velünk, hogy mit jósolt neked ez a horoszkóp, írd meg hozzászólásban!

    Hirdetés
    Megosztás a Facebookon
    Hirdetés
    Hirdetés