MindenegybenBlog

Október második fele előrejelzés: 4 csillagjegynek van szüksége egy extra adag bátorságra és erőre az októberi hónap vége felé

Október második fele előrejelzés: 4 csillagjegynek van szüksége egy extra adag bátorságra és erőre az októberi hónap vége felé!

Október utolsó hetében haladva az égi szféra új kihívásokat és lehetőségeket hoz magával. A csillagok mindannyiunk számára egyedi történettel rendelkeznek, de egyes csillagjegyek esetében az októberi narratíva a bátorság és az erő köré összpontosul.

Kedveseim, meghívlak benneteket, hogy csatlakozzatok hozzám ezen az égi úton. Te is azon négy csillagjegy közé tartozol, akinek ebben a hónapban egy extra adag bátorságra és kitartásra lesz szüksége?

Meg kell tenned azokat a dolgokat, amelyeket úgy gondolsz, hogy nem tudsz megtenni. Szóval kutassuk fel, jó? Fedezzük fel, mit tartogat számunkra a mennyország.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

 

 

1. Kos (március 21. – április 19.)

Kos, a bátor és önfejű jegy. Idén októberben olyan próbák lesznek, amelyekre nem is számított. A bolygók úgy illeszkednek egymáshoz, hogy kiszorítsák a komfortzónádból, kihívást jelentve veleszületett bátorságod és bátorságod. Itt az ideje, hogy ragyogj!

Előfordulhat, hogy akadályokba ütközöl az utadon, de ne feledd, a Kosok azért vannak, hogy elősegítsék a növekedésedet, nem pedig azért, hogy akadályozzák azt. Minden kihívás, amellyel szembe kell néznie, egy lehetőség, hogy megmutassa a világnak az erejét.

Ahogy Winston Churchill mondta egyszer: a siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság számít. Tartsd közel ezeket a szavakat a szívedhez, kedves Kos, miközben eligazodsz október hullámvölgyeiben.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

2. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlánok, heves és tüzes természeted próbára lesz állítva, ahogy októberben a csillagok eltolódnak. A kozmosz arra ösztönöz, hogy aknázd ki belső rugalmasságodat, emlékeztetve arra, hogy az erőd belülről fakad. Ne feledd, oroszlán vagy, halld az ordításodat!

[LAPOZAS]

Készülj fel arra, hogy szembesülj minden érzelmi zűrzavarral, és mutasd meg magadnak és a körülötted lévőknek, hogy erősebb vagy, mint gondoltad volna. Ne hagyd, hogy a félelem visszatartson.

Lásd még   Fedezze fel a három legjobb csillagjegyet, amely ellenáll a változásoknak! Benne leszel a top 3-ban?

Emlékezz Maya Angelou szavaira: Sok vereséggel találkozhatsz, de nem szabad legyőzni. Hagyd, hogy ezek a szavak végigvezessenek minden megpróbáltatáson és megpróbáltatáson, amellyel ebben a hónapban szembesülhetsz, Oroszlán.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

3. Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpiók, október az átalakulás hónapja lesz. Az újjászületés és a regenerálódás jeleként ebben a hónapban szembesülhetsz a legmélyebb félelmeiddel. Ne húzódj vissza a héjadba, kedves Skorpió.

Megvan benned az erő és a kitartás, hogy szembenézz bármivel, ami az utadba kerül. Használd ezt az időt arra, hogy elengedd azokat a régi mintákat és hiedelmeket, amelyek már nem szolgálnak téged.

Ahogy Nelson Mandela mondta egyszer: Nem az a bátor ember, aki nem fél, hanem az, aki legyőzi ezt a félelmet. Vigye magával ezt a mantrát, amikor elindul az átalakulás útján, Skorpió.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

4. Bak (december 22. – január 19.)

És végül a Bak. Idén októberben kihívást jelent, hogy kilépj gyakorlatias, megalapozott énedből, és a bátorság új szintjét fogadd el. Itt a pillanat, hogy megtegye a hitét.

Lásd még   Ismerje meg a 3 csillagjegyet, akik nem hajlandók elmejátékokat játszani

Az élet váratlan fordulatokat hozhat az utadon, de ne feledd a Bakot, minden kudarc a visszatéréshez szükséges. Az erőd a kitartásodban rejlik.

Helen Keller szavaival élve, a karaktert nem lehet könnyedén és csendesen fejleszteni. Csak a megpróbáltatások és szenvedések megtapasztalása révén erősítheti meg a lelket, ösztönözheti az ambíciót és érhet el sikereket. Emlékezz erre, Bak, miközben eligazodsz az októberi kihívásokon.

Miközben együtt navigálunk ezen az égi úton, emlékeztessük magunkat, hogy ez csak a csillagok egyik értelmezése. Ez a szórakoztatást szolgálja, és könnyedén kell venni. Mindig emlékezz, a sorsod végső soron a saját kezedben van.

Ezek a kihívások és lehetőségek, amelyeket a csillagok mutatnak be, útmutatásul szolgálnak, de az erőd, a kitartásod és a bátorságod mindig felragyog.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

2023-10-21 10:00:53 - Mindenegyben Blog