Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Október második fele előrejelzés: 4 csillagjegynek van szüksége egy extra adag bátorságra és erőre az októberi hónap vége felé
Mindenegyben Blog - 2023. október 21. (szombat)

Október második fele előrejelzés: 4 csillagjegynek van szüksége egy extra adag bátorságra és erőre az októberi hónap vége felé (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 21

Készülj fel arra, hogy szembesülj minden érzelmi zűrzavarral, és mutasd meg magadnak és a körülötted lévőknek, hogy erősebb vagy, mint gondoltad volna. Ne hagyd, hogy a félelem visszatartson.

Lásd még   Fedezze fel a három legjobb csillagjegyet, amely ellenáll a változásoknak! Benne leszel a top 3-ban?

Emlékezz Maya Angelou szavaira: Sok vereséggel találkozhatsz, de nem szabad legyőzni. Hagyd, hogy ezek a szavak végigvezessenek minden megpróbáltatáson és megpróbáltatáson, amellyel ebben a hónapban szembesülhetsz, Oroszlán.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
[ ]

3. Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpiók, október az átalakulás hónapja lesz. Az újjászületés és a regenerálódás jeleként ebben a hónapban szembesülhetsz a legmélyebb félelmeiddel. Ne húzódj vissza a héjadba, kedves Skorpió.

Megvan benned az erő és a kitartás, hogy szembenézz bármivel, ami az utadba kerül. Használd ezt az időt arra, hogy elengedd azokat a régi mintákat és hiedelmeket, amelyek már nem szolgálnak téged.

Ahogy Nelson Mandela mondta egyszer: Nem az a bátor ember, aki nem fél, hanem az, aki legyőzi ezt a félelmet. Vigye magával ezt a mantrát, amikor elindul az átalakulás útján, Skorpió.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

4. Bak (december 22. – január 19.)

Hirdetés

És végül a Bak. Idén októberben kihívást jelent, hogy kilépj gyakorlatias, megalapozott énedből, és a bátorság új szintjét fogadd el. Itt a pillanat, hogy megtegye a hitét.

Lásd még   Ismerje meg a 3 csillagjegyet, akik nem hajlandók elmejátékokat játszani

Az élet váratlan fordulatokat hozhat az utadon, de ne feledd a Bakot, minden kudarc a visszatéréshez szükséges. Az erőd a kitartásodban rejlik.

Helen Keller szavaival élve, a karaktert nem lehet könnyedén és csendesen fejleszteni. Csak a megpróbáltatások és szenvedések megtapasztalása révén erősítheti meg a lelket, ösztönözheti az ambíciót és érhet el sikereket. Emlékezz erre, Bak, miközben eligazodsz az októberi kihívásokon.

Miközben együtt navigálunk ezen az égi úton, emlékeztessük magunkat, hogy ez csak a csillagok egyik értelmezése. Ez a szórakoztatást szolgálja, és könnyedén kell venni. Mindig emlékezz, a sorsod végső soron a saját kezedben van.

Ezek a kihívások és lehetőségek, amelyeket a csillagok mutatnak be, útmutatásul szolgálnak, de az erőd, a kitartásod és a bátorságod mindig felragyog.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés