Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ó TE JÓ ÉG! Így néz ki Kiszel Tünde lakása!
Mindenegyben Blog - 2021. október 01. (péntek), 11:32

Ó TE JÓ ÉG! Így néz ki Kiszel Tünde lakása! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 01
Hirdetés
[ ]

1995 nyarától a Budapest Televíziónak szerkesztő-műsorvezetője. Négy éven keresztül volt szerkesztője és vezetője a Karosszék című zenés, kulturális magazinműsornak, mely minden vasárnap este 6 órától 11 óráig került adásba. A Töltse velünk az éjszakát! című élő adást három éven keresztül szerkesztette és vezette. Vendégei között több híres közéleti személyiség, Kossuth-díjas művészek, és kiváló sportolók is voltak. Tudósításainak tárgyai túlnyomórészt kulturális események, színházi premierek, fesztiválok, gálakoncertek, jótékonysági rendezvények voltak. Népszerű humoristákkal beszélgetett a Humoróra c. élő adásban, magyar nóta- és népdalénekeseket mutatott be az Elhúzzuk a nótáját c. műsorban. 2000-ben közel egy éven keresztül futott a Gyermekkalauz, majd két évig volt szerkesztője és vezetője a Mi Muzsikus lelkek c. műsornak. Ezutóbbiban a hazai operaszínpadok legnagyobb tehetségei szerepeltek. Szintén ismert és népszerű művészek bukkantak fel Hogy van c. műsorában.

Saját maga szerkeszti, vezeti műsorait, melyeket önmaga finanszíroz, s producerként is dolgozik. Gyakorta felkérik jótékonysági rendezvények, gálaestek konferálására, festő és képzőművészek kiállításainak megnyitására.

Magánélete:Lukács László operaénekestől született lánya, Donatella. Lánya modellkedik, de énekhangját sem becsülik alá, hiszen remek hangi adottságai vannak.  

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés