Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ő itt Szandra, akivel végzett a rokonlátogatásra kiengedett súlyos büntetését töltő rab.Isten Nyugosztaljon te Kis Angyalka
Mindenegyben Blog - 2018. június 20. (szerda), 12:42

Ő itt Szandra, akivel végzett a rokonlátogatásra kiengedett súlyos büntetését töltő rab.Isten Nyugosztaljon te Kis Angyalka (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 20

Mint kiderült, úton az anyja háza felé Sándor lefékezett egy bozótos területnél. Beráncigálta a csalitosba szerelmét. A lánynak volt annyi lélekjelenléte, hogy csillogó fülbevalóját eldobja az út mellett. Később ez vezette nyomra az őt keresőket. A férfi kétszáz méteren keresztül vonszolta, végül a cipőfűzőjével megfojtotta. Úgy tudjuk, megbánta tettét: megpróbálta újraéleszteni, olyan erővel, hogy eltörte a mellkascsontját. Végül elrejtette a holttestet, és felhívta a családját, hogy nagy bajt csinált. Ők értesítették a lány rokonait, akik elindultak Szandra keresésére.

– Amint megtaláltuk a fülbevalót, tudtuk, hogy itt lesz Szandra – mutatta a gyilkosság helyszínét Demeter József, a lány nagybátyja.Sándor elrejtőzött, a rendőrök vasárnap délelőtt találták meg egy elhagyatott házban Fábiánházán. Volt rabtársától úgy tudjuk, a börtönben mintarabként viselkedett, azon kivételezettek között volt, akik külső munkahelyen, egy lovászatban dolgozhattak.Szandrát (†19) megfojtotta párja, aki aztán megpróbálta újraéleszteni /Fotó: Isza Ferenc– Most egyszerre kell megbirkóznia az emberölés súlyával és a saját gyászával – magyarázta dr. Végh József kriminálpszichológus. – Emellett a rabtársak rosszallásával is, akik rendszerint érzékenyen reagálnak, ha valaki megszegi a kimenő szabályait, mert félnek, hogy emiatt beszüntetik ezt a kedvezményt.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés