Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ő a 27 éves Árpád hídi áldozat !Anyukája most üzent a gyilkosnak :
Mindenegyben Blog - 2023. július 06. (csütörtök), 09:33

Ő a 27 éves Árpád hídi áldozat !Anyukája most üzent a gyilkosnak :"Te nyomorult..... (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 06

Kemény büntetést követelnek

Ismerősei azt remélik, hogy a balesetet okozó sofőrt súlyosan megbüntetik. „Nem hozza vissza Benjámint, de legalább az a sofőr fizessen meg ezért a tettért. Elragadott egy csodálatos testvért, egy jó barátot, egy jövendőbeli férjet és egy fantasztikus gyereket egy családtól” – mondta egyik barátja.

Sejtető rendszám 

Hirdetés
[ ]

Úgy tűnik, hogy a két autó egymással versenyzett az Árpád hídon, amikor a baleset történt. Erre utal az egyik autó különleges rendszáma: Race-001. Ráadásul a sofőr is ismert volt erről bizonyos körökben.

Versenyre készítették az autót 

A lap szerint a 33 éves B. D monogramú férfi valóban versenyzett a kocsival különböző gyorsulási futamokon, és tavaly jó eredményeket ért el. Kocsiját pedig kifejezetten ilyen futamokra alakították át.

A rendőrség nyomoz

Az illegális versenyekre egy erre szakosodott szervízben tuningolták az autót. Azonban még nem tudni biztosan, hogy mi vezetett a halálos eseményekhez – mint ahogy az sem, hogy itt 

Karácsony Gergely is megszólalt:

Race 001. Ez volt a rendszáma annak az autónak, amelyik a szalagkorlátot legyalulva halálra gázolt egy ártatlan embert. Ebből is látszik, hogy nem egy szerencsétlen véletlenről, hanem rendszerszintű problémáról van szó. Ha lennének sebességmérő kamerák és drákói szigorúságú büntetés, ezek a kretének egyből visszavennének az arcukból és a sebességből is. A kamerák felszerelése ugyan állami feladat - a bírságokból befolyó pénzzel együtt -, de mi nem várunk tovább rájuk: a főváros 48 sebességmérő kihelyezését készítette elő. Remélem, hamarosan működésbe is tudjuk hozni őket.

  Címlapfotó:illusztráció!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés