MindenegybenBlog

Nyugodj békében pici angyalka !Saját anyja bántalmazása miatt meghalt egy 3 éves kisfiú Pécsen

Nyugodj békében, pici angyalka: Szörnyű tragédia Pécsen

Anyja bántalmazása miatt halhatott meg egy kisgyermek Pécsen, a rendőrök őrizetbe vették az elhunyt kisfiú anyját és a nevelőapját.

Tragikus eset rázta meg Pécs városát és az egész országot, amikor egy hároméves kisfiú életét vesztette édesanyja bántalmazása következtében. A rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomozást indított a 28 éves anya és nevelőapja ellen, akik jelenleg őrizetben vannak.

A mentősök tegnap dél körül érkeztek a helyszínre, ahol megkísérelték újraéleszteni a gyermeket, de sajnos már nem tudták megmenteni az életét. A beszámolók szerint az anya előző este súlyosan bántalmazta a kisfiút, aki belehalt sérüléseibe. A rendőrség hivatalos közleményében megerősítette, hogy emberölés gyanújával indult eljárás​.

Az eset nyilvánosságra kerülése után a közösségi médiában is óriási felháborodást váltott ki. A helyi közösség és az ország lakossága mélyen megrendült a történtek miatt. A szomorú eset újabb figyelmeztetés arra, hogy mennyire fontos a gyermekvédelem és a családon belüli erőszak elleni küzdelem.

videó a szörnyű esetről:

 

2024-07-31 17:27:44 - Mindenegyben Blog