MindenegybenBlog

Nyugdíjasok figyelem!Brutális akciót hirdet ez az élelmiszeráruház csak 7 napig él az ajánlat

Most ismét hatalmas örömhírről, egy extra kedvezményről számoltak be, ami november 27-én, hétfőn életbe is lép; igaz, csak 7 napig.

A Lidl áruházlánc bejelentette, hogy 2023. november 27-től december 3-ig különleges akciót hirdetnek a 65 év feletti vásárlók számára.

Ebben az időszakban:

A kedvezmények igénybevételéhez a vásárlóknak fényképes igazolványt kell felmutatniuk a pénztárnál. Az akcióban egy vásárlás során legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab termékből vehető igénybe a kedvezmény, és ez nem összevonható más akciókkal.

A 48. heti akciós újság szombat reggel került fel a Lidl oldalára, illetve a Lidl Plus applikációba. Ebben hirdették meg a 65 év felettieknek szóló extra kedvezményt, ami annyit tesz, hogy 10 százalék kedvezményt biztosítanak nekik minden friss gyümölcsből és zöldségből, illetve 20 százalékkal olcsóbban adják nekik a Hazánk Kincsei száraztésztákat.

[LAPOZAS]

Ez azt jelenti tehát, hogy egy héten keresztül a 65 év felettiek számára a tészta, a gyümölcs, és a zöldség még olcsóbb lesz.

Fontos azonban megjegyezni, hogy mennyiségi korlátozás lesz ezekre a termékekre: mindegyikből maximum 5 csomagot/darabot/kilót vehetünk egyszerre. Ugyanakkor más kedvezményekkel nem lehet összevonni, és önkiszolgáló kasszáknál nem lehet érvényesíteni a kedvezményt. Aki jogosult a kedvezményre, annak a pénztárosoknak kell jeleznie a kasszáknál.

2023-11-28 08:29:59 - Mindenegyben Blog