MindenegybenBlog

Norbi örül neki,hogy nem árulják tovább Norbi update termékeit!! így is sok pénze van

Továbbra sem csillapodik a helyzet a Schobert Norbi által gerjesztett botrány után: az egyik fővárosi bevásárlóközpont bejelentette, hogy megszüntette a franchise kapcsolatát a Norbi Update Lowcarb Zrt. -vel. A döntésüket egy, a Facebookon megjelent közleményben magyarázzák, miszerint nem értenek egyet a fitneszguru korábbi megnyilvánulásával, a világszemléletével és kommunikációs módszerével.

Mint írták, teljes mértékben elhatárolódnak Schobert Norbi kijelentésétől, akivel már nem tudnak partneri viszonyban együttműködni, mert a boltban dolgozókat is a korábbi videóban elhangzottakkal azonosítják.

A fitneszguru a hétfő esti Tényekben reagált a történtekre. Schobert Norbi elmondta, a szóban forgó üzlettel már korábban is voltak problémák, ugyanis évek óta nem vett részt a kötelező képzéseken, nem tartotta be a szabályokat, illetve idegen terméket forgalmazott.

Már pont megszüntetésben voltunk és pont ráült erre a balhéra

– tette hozzá Norbi, aki azt is elárulta, hogy voltaképpen örül annak, hogy befejezik az együttműködést, állítása szerint ugyanis a kereskedelmi központban már többen vártak arra, hogy „joguk legyen nyitni”.

Norbi szerint most kiderült, hogy ki a barátja és ki az ellensége, illetve nyilvánvalóvá vált számára, hogy melyek azok a kollégai, akik hisznek abban a misszióban, amelyért 15 éve küzdenek. Mindemellett hozzátette azt is, hogy az elmúlt egy hétben egyáltalán nem csökkent az üzleti forgalma, sőt, több új magyar és külföldi partner is felkereste.

2020-01-28 09:02:24 - Mindenegyben Blog