MindenegybenBlog

Nem hallgat tovább Mikes Anna: őszintén vallott a Krausz Gáborral való kapcsolatáról

Mikes Anna és Krausz Gábor újra lenyűgözően szerepeltek a Dancing with the Stars műsorban. Gábor, aki séfként dolgozik, a műsor kezdetén őszintén elmondta, hogy a nyár folyamán értesült arról, hogy el kell hagynia Tóth Gabit. Azóta sok minden változott az életében, és a táncolás pozitívan hat rá.

Gábor egy interjúban, amit Gelencsér Timinek adott, elmondta, hogy ezúttal sokkal izgatottabb volt, mint korábban bármikor. Most ténylegesen táncolt, végig Anna oldalán volt. Emiatt nagyobb koncentrációra volt szüksége, de úgy érzi, nagyszerűen sikerült a produkció, és elégedett. Ahogy Anna megfogalmazta, két percig táncoltak, alig volt körítés, ami mindig nehéz.

Akármilyen nehézségek is adódtak, Gábor és Anna közötti tánc csodálatos volt, annak ellenére, hogy idén kevesebb idő állt rendelkezésükre a felkészülésre. Csak 1,5 hónapjuk volt arra, hogy elsajátítsák a táncokat. A szambára két hétig készültek, és sokat gyakoroltak, ami úgy tűnik, megtérült. Anna nagyon elégedett Gáborral és a teljesítményével.

[LAPOZAS]

A Dancing with the Stars 5. élő show-jában Krausz Gábor és Mikes Anna voltak a második fellépők, akik a retro témához passzolóan paso doblét táncoltak az 'N Sync Bye Bye Bye című slágerére. A közönség és a zsűri is lenyűgözve nézte, ahogy a sztárséf a karjaiban tartotta a táncosnőt.

A tánc végén egy csók is elcsattant Krausz Gábor és Mikes Anna között, a táncosnő közeledett a táncpartneréhez. A sztárséf egy ponton felkapta a táncosnőt, amire Stohl András rá is kíváncsiskodott a páholyban, hogy miért csinálta.

NÉZZÜK A TÖBBI PRODUKCIÓT:

Krausz Gábor és Mikes Anna vs Király Linda és Suti András: Samba

Radics Gigi és Baranya Dávid: Quickstep – 5. adás

Hunyadi Donatella és Bődi Dénes: Jive – 5. adás

Hunyadi Donatella és Bődi Dénes vs Radics Gigi és Baranya Dávid: Tango

2023-11-13 08:09:31 - Mindenegyben Blog