MindenegybenBlog

Nem hallgat tovább, Lajcsi kitálalt: ezt tették vele a rabok a börtönben

Galambos Lajos: Nyugodtabb, de Nem Felhőtlenül Boldog

Galambos Lajos, aki 2025 áprilisáig reintegrációs őrizetben van Boldogasszonypusztán, nyomkövetővel a lábán, az RTL interjújában elmondta, hogy bár nem tűnik felhőtlenül boldognak, nyugodtabb, mint korábban. Megjegyezte, hogy mindenkinek ajánlja az elvonulást, függetlenül attól, hogy elkövetett-e bűnt. Szabadulásából nem akart nagy felhajtást, csak a két fia várta Baracskán hajnali négykor.

Élet a Börtönben

A kezdet nehéz volt, de a pszichológusok és lelkészek sokat segítettek neki. A börtönben átrendeződtek fontossági sorrendjei, és rájött, hogy kevesebb is elég neki. A 15 négyzetméteres cellában spanyolul tanult és belsőépítészettel foglalkozott, sosem unatkozott. Csak egyszer fogadott látogatókat, a gyerekei meglátogatták, de ez az ő kérésére történt így.

A rácsok mögött nem volt népszerű, bár nem ismerték, mindenkinek volt véleménye róla.

Gyakran hallottam a »Kell egy kis áramszünet« című dalt, de olyat is, hogy nekem biztosan van közöm Zámbó Jimmy halálához... Erre mit tudsz te mondani, amikor egy ablakból leszólnak? Nem tudsz olyan szerény lenni, hogy az ne tűnjön nagyképűnek. Nem is szólaltam meg! De mondták, hogy én nagyon nagyképű vagyok...

 

2024-07-06 12:38:29 - Mindenegyben Blog