MindenegybenBlog

Neki lesz a legjobb Karácsonyuk !Ez a 3 csillagjegy lesz nagyon szerencsés idén Karácsonykor

Ez a 3 csillagjegy lesz nagyon szerencsés idén Karácsonykor

Ikrek-A téli időszakban az Ikrekre szerelmi boldogság vár. A tarot előrejelzései szerint egy földjeggyel találkozhat (Bika, Szűz, Bak), és hosszú, stabil kapcsolatra számíthat, ami az anyagi életét is elősegíti. Együtt könnyebb, mint egyedül alapon. Az Ikrek egy társasági eseményen, barátain keresztül találkozhat az új kapcsolatával.

Skorpió-A jegy szülöttei Karácsony környékén megkapják az Univerzumtól, amire évek óta hevesen vágytak. Anyagiakban és a szerelemben is. Egyetlen bökkenő van, hogy most félre kell tenniük megszokott óvatosságukat, kockáztatniuk kell, különben nem manifesztálódik az, amit oly régen akartak. De most bármiért nyújtják ki a kezüket, azt megszerzik erőfeszítés nélkül.

 

Vízöntő-A Vízöntők idén decemberben olyan kapcsolatra tehetnek szert, ami a munkájukban segíti őket. nem vitás, hogy a Vízöntő nem a szíbályok szerint él, ezért egy szokatlan mentor, segítő jelenik meg, akinek segítségével mostantól jobb helyzetbe kerül a Vízöntő, jobban elismerik a teljesítményét. Ez a valaki egy Bika jegyű lehet, de mindenképpen egy stabil, idősebb személyiség.VIA

2020-12-20 16:41:52 - Mindenegyben Blog