Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
NAGYON szo­rul a hurok – félrevezették Maddie Mckann szülei a nyomozókat!!! Ezt eddig nem is sej­tet­tük, súlyos for­du­lat tör­tént a kis Mad­die ügyé­ben!
Mindenegyben Blog - 2021. július 11. (vasárnap), 12:15

NAGYON szo­rul a hurok – félrevezették Maddie Mckann szülei a nyomozókat!!! Ezt eddig nem is sej­tet­tük, súlyos for­du­lat tör­tént a kis Mad­die ügyé­ben! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 11

A sajtóban most arról írnak, hogy az üggyel kapcsolatban senki nem mer olyan nyomozást elindítani, mint azt egykor Goncalo Amaral egykori rendőr tette, aki szerint a kislány szülei csak fedősztorinak használják Madeleine eltűnését – írja az rpp.pe.

Hirdetés
[ ]

A rendőr elmélete szerint ugyanis a szülők csak el akarják fedni az igazságot lányuk keresésével, de szerinte Maddie már meghalt, és lehet, hogy csupán baleset érte, de aztán a szülők tüntették el a holttestét – feltételezi. Erre utalhat egyébként az is, hogy korábban a szülők autójában vérnyomokat találtak, de perdöntő bizonyíték hiányában az ügynek ezt a vonalát lezárták, és már nem gyanúsítják őket. Az is hozzájárult ehhez, hogy a szülők és ismerősök vallomása nem volt ellentmondásos – a vérnyomokról senki sem tud semmit.

EZT IS AJÁNLJUK:A rejtélyes eltűnéssel kapcsolatban a rendőrségnek eddig húsz különféle gyanúsítottja volt, de végül senkiről nem bizonyosodott be, hogy köze van a kislány eltűnéséhez. Ugyanakkor óriási a nyomás a rendőrségen, rengeteg kritika éri őket azért, hogy több mint egy évtized után sem jutottak előbbre az üggyel kapcsolatban.

Forrás : faktor.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés