MindenegybenBlog

Nagyon kiakadtak a rajongók: keményen nekiestek Horváth Évának ! "Aljas, kétszínű, undok kígyó! Ő és a tisztesség köszönőviszonyban sincsenek!  "

Nem csitulnak a kedélyek a Farm VIP hétfő esti adása óta. A nézők a közösségi oldalakon háborognak, amiért Ambrus Attila esett ki a versenyből. A Viszkisnek Horváth Éva miatt kellett távozni. A rajongók keresetlen szavakkal kezdték el szidni az egykori szépségkirálynőt. Legtöbbüknek az fáj, hogy nem tisztességesen játszik Éva, és nem értik, miért kellett aljas módon felhánytorgatni Ambrus Attila múltját - írja a Borsonline.

"Éva egy rémes, összeférhetetlen, egy felfújt szájú nő, undorító. Mindenkinek csak dirigál és még felhánytorgatta Attila múltját, amihez semmi köze. Attila volt a bamba, ki kellett volna hívnia egy erőjátékra, de úriember módjára viselkedett. Évát ki kell pakolni onnét" - írta az egyik hozzászóló.

Egy másik rajongó élesebben fogalmazott:

Aljas, kétszínű, undok kígyó! Ő és a tisztesség köszönőviszonyban sincsenek!  

Más a múlttal való visszaélést sérelmezte:

"Az Éva tele van rosszindulattal. Nagyon utálatos dolog volt tőle, hogy felhozta Attila múltját. Attila leülte a méltó büntetését a tettéért, miért kellett felhánytorgatni...?!! Remelem ő lesz a következő, aki kiesik!"

2020-12-02 19:33:20 - Mindenegyben Blog