MindenegybenBlog

Nagyon hideg havas telünk lesz. Itt a nagy előrejelzés, 2025 december január február

Nagyon hideg havas telünk lesz: Itt a nagy előrejelzés 2025 decemberére, januárjára és februárjára

A meteorológiai előrejelzések alapján 2025 telére rendkívül hideg és havas időjárás várható, amely különösen decembertől februárig fogja próbára tenni az embereket.

December: A fagyos kezdet

December eleje faggyal indul, habár 2-án és 3-án némi enyhülésre lehet számítani. Az időjárás 5-én javul, de a hideg megmarad. A hóesés 6-án, 7-én és 8-án érkezik, amit felhős idő követ. 10-étől erős hideg és 12-én szélvihar várható. A hónap közepén, 13-tól 15-ig fagyos szél és némi felmelegedés váltakozik.

Viharok és fagyok karácsonykor

Karácsony és Szilveszter sem hoz enyhülést. Viharos és havas időjárás várható december 17-étől, és 18-a különösen zord lesz, amikor nagy mennyiségű hó és viharok teszik nehézzé a közlekedést. A legnagyobb fagy december 20-a és 25-e között várható. Az év utolsó napja felé azonban kisebb enyhülés érkezik, 30-án és Szilveszter napján javulhat az időjárás.

Január: Masszív havazások

Január 1-jén és 2-án tiszta, de hideg idő lesz, amelyet 3-tól havazás és fagy követ. A hónap közepén, január 18-án és 19-én masszív hóesés érkezik, amelyet intenzív hideg kísér. A hónap végére, 24-től 31-ig kemény fagyok lesznek.

Február: További havazások

Februárban továbbra is hideg és havas időjárásra kell felkészülni. Február első hetében fagyos, de tiszta idő várható, majd 6-tól erős havazás és szél érkezik. A hónap közepére kisebb felmelegedés várható, de 15-én és 16-án visszatér a hó és a fagy. A hónap végéig hideg idő lesz jellemző.

Március: A tél nem enged

A tél nem ér véget februárral, március első heteiben is havazásra és szeles időre kell számítani. Március 6-án és 7-én újabb fagyos napok jönnek, és csak március 21-e után várható az igazi tavaszi felmelegedés.

Készüljünk fel tehát egy rendkívül hideg, havas télre, amely sok kihívást hozhat magával, de a természet szerelmesei és a téli sportok rajongói valószínűleg örülni fognak a havas tájnak!

2024-09-21 08:01:34 - Mindenegyben Blog