MindenegybenBlog

Nagy Feró VETT EGY NAGY LEVEGŐT majd élő adásban háborodott fel, amiért a lakhelyén nincs kocsma

Nagy Feró vidéki élete: kertészkedés és nosztalgia a Mokkában

Szerdán különleges helyszínen fogadta a Mokka stábját Nagy Feró, akit nem a megszokott stúdióban, hanem őrbottyáni otthonában látogattak meg. A zenész piros kantáros nadrágban vezette körbe a műsor munkatársait kertjében, ahol büszkén mutogatta saját nevelésű növényeit. Az interjú során elsősorban a kert körüli munkákról esett szó, de Feró megosztotta, mi hiányzik neki a vidéki életből.

A Mokka stábja egy vidám, napsütéses napon érkezett Feró őrbottyáni otthonába, ahol a zenész szenvedéllyel mutatta be kertje minden szegletét. Büszkén beszélt arról, hogyan tanult bele a kertészkedésbe a helyiektől, és mennyi örömöt jelent neki a növények gondozása. Azonban elárulta, hogy a kertészkedés nem az erőssége, és „műanyag falusiként” nevetett saját magán.

„Bevallom, nem értek a kertészkedéshez, amolyan műanyag falusi vagyok” – mondta viccelődve Feró, miközben mutogatta a zöldségeit és gyümölcseit. Bár a vidéki életben örömét leli, elismerte, hogy hiányzik neki néhány dolog a régi, városi életéből. A nagy pörgés, a színpad, és az állandó nyüzsgés – ezek az élmények azok, amiket néha nosztalgiával gondol vissza.

De valami hiányzik...

A zenész bevallotta, hogy nem ért a kertészkedéshez, amolyan műanyag falusi, majd így folytatta:

– Beletanultam egy csomó mindenbe. A haverjaim mondják. Kimész a… – kezdte az énekes, aztán gyorsan javította magát – Régen volt, hogy kimentünk a kocsmába. Nincs kocsma! Felháborító, hogy egy faluban nincs. Étterem van, kettő.

A riporter visszakérdezett, hogy Őrbottyánban valóban nincsen-e kocsma, mire Nagy Feró így felelt:

Sehol nincs, hát hol van még kocsma? Hát Pesten sincs már kocsma!

2024-10-10 06:51:51 - Mindenegyben Blog