MindenegybenBlog

Nagy Bandó András üzent Somos Andrásnak : Most egy hibázó távozik és a bűnöket elkövetők maradhatnak a posztjukon

 Nagy Bandó András üzent Somos Andrásnak 

: Most egy hibázó távozik és a bűnöket elkövetők maradhatnak a posztjukon

A humorista megemelte a kalapját a távozó tévés előtt. Szerinte a hiba nem bűn, csupán emberi dolog.

Nagy Bandó András így szólt Somos Andrásnak: Egy tévedő személy távozik, míg az igazi vétkesek megmaradnak a helyükön. A komikus elismerését fejezte ki a távozó tévés felé. Úgy véli, a tévedés nem bűn, csak emberi tulajdonság. Nagy Bandó András üzenetet hagyott az ATV műsorvezetője számára, miután Somos András bejelentette, hogy szünetelteti televíziós munkásságát egy pedofilokkal kapcsolatos megjegyzése miatt a Szigorlat című adásban.

Somos András Kaleta Gábor ügyében tette meg az észrevételét, hogy a korábbi perui nagykövet nem pedofil, annak ellenére, hogy elítélték gyermekpornográfia birtoklásáért, amely mintegy 19 ezer fiatalkorút ábrázoló szexuális tartalmú felvételt foglalt magában. Ezután heves vitába keveredett a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetőjével, Márki-Zay Péterrel.

A műsorvezető ellen ezek után indult fegyelmi eljárás, de ő nem várt a befejezésére, hanem bejelentette távozását. Nagy Bandó András kommentjében így reagált Somos bejelentésére:

„András, ha ebben az országban mindenki Hozzád hasonlóan tenne, s az elkövetett hibákért lemondana, kiürülne minden intézmény. A hiba nem bűn, csupán emberi dolog. Most egy hibázó távozik (most így áll…), és a bűnöket elkövetők marad(hat)nak a posztjukon (e percben…). Pedig a hibázás megbocsátható, a bűn pedig elítélendő. Kalapot emelek, de remélem, még meggondolod.”

A teljes posztot és a kommenteket itt lehet elolvasni:

2024-02-23 14:17:50 - Mindenegyben Blog