Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
NAGY BAJ VAN! PÁR PERCE RIADÓT FÚJT AZ OPERATÍV TÖRZS! Nagyon rossz hírt jelentettek be a magyar lakosságnak! MINDENKÉPPEN TÁJÉKOZÓDJ, TÉGED IS ÉRINT!
Mindenegyben Blog - 2021. május 29. (szombat), 12:26

NAGY BAJ VAN! PÁR PERCE RIADÓT FÚJT AZ OPERATÍV TÖRZS! Nagyon rossz hírt jelentettek be a magyar lakosságnak! MINDENKÉPPEN TÁJÉKOZÓDJ, TÉGED IS ÉRINT! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 29

György István, az oltási munkacsoport vezetője elmondta, hogy az egész oltási folyamat az egészségügyi dolgozókkal kezdődött. Február 4-től működik az országos oltási munkacsoport, március 31-én lett meg a kétmillió beoltott, április 30-án a négymillió beoltott.

A MAGYAR OLTÁSI STRATÉGIA SIKERES VILÁGSZINTEN.

Hirdetés
[ ]

György István közölte, hogy a sikeres oltási programnak köszönhetően lehetett hamarabb nyitni, mint sok nyugati országban.

– Már nagyon közel járunk ahhoz, hogy minden regisztrált be legyen oltva. Még félmillió ember nem oltatta be magát, aki regisztrált – tette hozzá.

MAGYARORSZÁGON IS JELEN VAN AZ INDIAI MUTÁNS, ÍGY NEM LEHET KIZÁRNI, HOGY LESZ EGY ÚJABB JÁRVÁNYHULLÁM.György István elmondta, hogy három vakcinára lehet időpontot foglalni, AstraZenecára nem. Aki fel akarja venni az oltást, az foglalhat interneten, vagy megkeresheti a háziorvosát - tette hozzá.

MOSTANTÓL AZ ORVOS-BETEG TALÁLKOZÓKON AZ ORVOS ÖSZTÖNÖZHETI AZ EMBEREKET, HOGY OLTASSÁK BE MAGUKAT.

Kedden 334 ezer Pfizer-vakcina érkezett, ebből 175 ezer első körös oltás lesz. 280 ezer AstraZeneca érkezett csütörtökön, 84 ezer Janssen érkezett, és 38 ezer Moderna. Hamarosan indul az itthon élő külföldiek oltása, hasonló a helyzet a külhoni magyarokkal - mondta György.

Kiss Róbert rendőr alezredes arról beszélt, hogy a zenés-táncos rendezvényen csak védettségi igazolvánnyal lehet jelen lenni. A családi rendezvényen 50 fő, míg magánrendzvényen 200 fő lehet. A gyülekezésről azt mondta, hogy 500 fő alatt védettségi igazolvánnyal nem bíró részt vevők is lehetnek. 500 fő felett csak védettségi igazolvánnyal - tette hozzá.

A ZÁRT TEREKBEN TOVÁBBRA IS KÖTELEZŐ A MASZK VISELÉSE

- mondta Kiss Róbert. A jó eredmények érdekében a megmaradt védelmi intézkedéseket be kell tartani.

Müller Cecília országos tisztifőorvos közölte, hogy minden járványügyi adat kedvezően alakul. Az egyéni védelemre kell helyezni a hangsúlyt, mert lehetetlen megmondani, hogyan zajlik le a betegség - tette hozzá.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés