Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagy 2020-as éves horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mé rleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!
Mindenegyben Blog - 2020. május 14. (csütörtök), 14:27

Nagy 2020-as éves horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mé rleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem! (4. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 máj 14

Halak Horoszkóp 2020

A Halak számára a Horoszkóp 2020 sok olyan lehetőséggel szolgál majd, melyek fokozzák a belső megérzéseit. Ez alatt a vízjegy alatt született emberek, amit a Jupiter és a Neptunusz ural, sokszor döntésképtelenek, a legkisebb dolgokról legyen is szó. A 2020-as év tehát egy fontos időszakot jelenthet számukra, hiszen lehetővé teszi számukra, hogy dolgozzanak ezen a gyengeségen.

Januártól márciusig a Halak egy nagy kreativitás hullámnak örvendhet, amit a Vízöntőben álló Neptunusz hoz el számára. Ez nem csak a szabadidős tevékenységek elvégzésénél és a háztartás vezetésénél lehet hasznos, hanem a munkahelyen is. Különösen jól fog dolgozni csapatban, ahol értékelik majd az Ön gyakorlatias gondolkodását. A szerelmi kapcsolatok többnyire nyugodtak és stabilak lesznek ebben az időszakban.

Hirdetés
[ ]

A tavasz beköszöntével ki kell majd lépnie a fantáziavilágból, és visszatérni a valósághoz. A horoszkópja váratlan pénzügyi problémákat állíthat Ön elé, ami megköveteli a kemény munkát, esetleg a túlórákat is. A tökéletes jutalmat Ön számára a harmonikus kapcsolatai biztosítják majd, különösen a család és a barátok. A szerelmet illetően, a Halakat kisebb fordulatok érhetik, melyeket a Bikában álló Uránusz elhelyezkedése okoz. Azonban nincs olyan probléma, amit ne lehetne megoldani nyílt és őszinte kommunikációval.

2020 nyara nem lesz a Halak legboldogabb időszaka. A Halakban álló Szaturnusz hatására meglehetősén túl érzékennyé válik így akár a legkisebb probléma elég lesz Önnek ahhoz, hogy összeomoljon, mint egy kártyavár. Legalább akkor maradjon egy kicsit kiegyensúlyozottabb, amikor fizikai tevékenységekre összpontosít, mint például a futás vagy a gyaloglás. Próbálja meg bevonni partnerét is, akár egy kétszemélyes, aktív nyaralás keretein belül.

Az év utolsó hónapjaiban a horoszkóp nagy valószínűséggel számos munkalehetőséget kínál. Ha úgy érzi, karrierjét egy másik irányba terelné, akkor most változtathat igazán a helyzeten. A szingli életet tekintve, a csillagok várhatóan elhoznak Önnek egy érdekes személyt, akin megakad majd a szeme. Ha megmutatja neki a valódi önmagát, elképzelhető, hogy ez a rövid távú ismeret komoly kapcsolattá válik.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés