MindenegybenBlog

NA ettől féltünk…pár perce bejelentette a SZIGORÍTÁSOKAT ORBÁN VIKTOR! Olyat mondott, amit nagyon nem akart hallani senki….

NA ettől féltünk…pár perce bejelentette a SZIGORÍTÁSOKAT ORBÁN VIKTOR! Olyat mondott, amit nagyon nem akart hallani senki….

Ezen a héten dönt a kormány a koronavírus-járvány miatt bevezetett utazási szabályok szigorításáról. Erre azért van szükség, mert Európában jóformán mindenhol romlik a helyzet, és hamarosan kezdődik a tanév.

A legnagyobb veszély továbbra is a koronavírus behurcolása, ezért újabb tiltó intézkedésekre lesz szükség – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádióban.

Ezen a héten dönt a kormány a koronavírus-járvány miatt bevezetett utazási szabályok szigorításáról. Erre azért van szükség, mert Európában jóformán mindenhol romlik a helyzet, és hamarosan kezdődik a tanév.A legnagyobb veszély továbbra is a koronavírus behurcolása, ezért újabb tiltó intézkedésekre lesz szükség – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádióban.

“Azt nem mondom, hogy satu, de ahhoz közeli állapot fog beállni, szeptember 1-től, illetve az iskolakezdéstől már

nem lehet fenntartani a határátlépésnek azt a rendszerét, amellyel a nyarat szerintem egész jól és ügyesen menedzselte az operatív törzs.Szigorítások következnek; kellő óvatossággal és tisztelettel arra kérek mindenkit, hogy déli irányba ne foglaljon, ne szervezzen, ne képzeljen el magának nagy nyaralásokat, mert az bele fog ütközni határvédelmi intézkedésekbe” – részletezte.

Az operatív törzs ezen a héten tesz javaslatot a kormánynak az utazási szabályok szigorítására – közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón, múlt szerdán.

“Most mindenkit arra kérünk, hogy

szeptember 1-je után külföldi nyaralást senki ne szervezzen,

különösen ne a déli országokba! A legfontosabb az, hogy szeptember elsejétől az oktatás akadálytalanul újraindulhasson, és a tanulók normál rend szerint megkezdhessék a tanévet.”-írja az infostart.

2020-08-24 15:58:12 - Mindenegyben Blog